Breaking News
23 Ιουλίου 2021


Τόκιο 2020 - Αννέτα Κυρίδου : Μεγάλη επιτυχία για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια που προκρίθηκε στο μεγάλο προημιτελικό του μονού σκιφ γυναικών καθώς αναδείχθηκε 3η στην 2η προκριματική σειρά


Παναγιώτης Αποστολόπουλος by Παναγιώτης Αποστολόπουλος 23/07/2021 03:55 Κωπηλασία, Ολυμπιακοί Αγώνες, ΤΟΚΙΟ 2020 0 0
Τόκιο 2020 – Αννέτα Κυρίδου : Σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά


Η Αννέτα Κυρίδου στη πρώτη της συμμέτοχή σε Ολυμπιακοί αγώνες ,στο Τόκιο ,κατάφερε να πάρει μια σπουδαία απευθείας πρόκριση στον προημιτελικό του μονού σκιφ γυναικών της κωπηλασίας και έτσι δεν θα χρειαστεί τα ρεπεσάζ για να προκριθεί.

Στη 2η προκριματική σειρά του μονού σκιφ γυναικών κατέκτησε την 3η θέση που έδινε πρόκριση στα προημιτελικά, ενώ έχασε στις λεπτομέρειες την 2η θέση, σημειώνοντας χρόνο 7:54.28.

Επιτυχιών συνέχεια λοιπόν καθώς υπενθυμίζουμε ότι λίγο πριν είχε εξασφαλίσει τη πρόκριση του στο προημιτελικό παίρνοντας τη πρώτη θέση στα προκριματικά ο Στέφανος Ντούσκος.

Μπορεί η Ελληνίδα κωπηλάτισσα από τη Θεσσαλονίκη να μην έφυγε τόσο καλά στην εκκίνηση ωστόσο προς το μέσο της διαδρομής ανέβασε στροφές , ανεβάζοντας εντυπωσιακά τον ρυθμό της και κατάφερε από την 4η θέση που την έστελνε στα ρεπεσάζ να προσπεράσει την Αΐσα Τσόου από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Από τη στιγμή που αναρριχήθηκε στη 3η θέση η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά το 1500άρι απλώς άνοιξε τη διαφορά της από την αντίπαλο της και σφράγισε μια μεγάλη μια σπουδαία πρόκριση στον μεγάλο προημιτελικό της Δευτέρας.

Μάλιστα λίγο έλειψε να πάρει και τη 2η θέση αλλά τελικά ήταν μόλις 7 δέκατα του δευτερολέπτου πιο αργή από τη Μεξικανή Κένια Λετσούγκα η οποία κέρδισε στο νήμα τη 2η θέση.

«Αυτό που ήθελα ήταν να προκριθώ στα προημιτελικά. Αν και δεν αγχώνομαι στους αγώνες το πρωί σηκώθηκα λίγο αγχωμένη. Μετά όλα πήγαν καλά» δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ στη Μεικτή Ζώνη η Αννέτα Κυρίδου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Σανίτα Πουσπούρ (Ιρλανδία) 7:46.08
Κένια Λετσούγκα (Μεξικό) 7:54.21
Αννέτα Κυρίδου 7:54.28
Αΐσα Τσόου (Τρινιντάντ και Τομπάγκο) 8:02.02
Κατλίν Νόμπλ (Ουγκάντα) 8:21.85
Ζοάν Πο (Σιγκαπούρη) 8:31.12

sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

 

 

Ευαγγελία Ψάρρα : Η Ελληνίδα τοξοβόλος από τη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε τη καλύτερη φετινή της εμφάνιση

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics