Breaking News
24 Ιουλίου 2021

Η ομάδα των Χανίων είναι μία από τις ΠΑΕ της Super League 2 που δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες ανανέωσης συμβολαίων.


Την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής στο αίτημα της λίγκας για παράταση ανανεώσεων συμβολαίων περιμένουν τα Χανιά. Οι «κυανόλευκοι» δεν φρόντισαν να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες που απαιτούνται, ήταν από τις ΠΑΕ που ζήτησαν έκτακτο ΔΣ και αν η ΕΠΟ δεν αλλάξει τα δεδομένα, τότε οι συμφωνίες με τους Βασιλόγιαννη, Κουτζαβασίλη, Τριανταφυλλάκο, Κάρλος και Ανδρέου θα είναι στον «αέρα».

Η ΠΑΕ ευχαρίστησε το Σάββατο (24/07) και έξι ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν παρελθόν. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Χανιά με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Λούκας Μπραμπίγια, Ουσμάν Σουντουρά, Νίκο Βρεττό, Χρήστο Γρομητσάρη, Τάσο Δημητριάδη και Πασχάλη Κάσσο τους ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους πορεία».
sdna.gr

 Διαβάστε επίσης:

Τουρισμός για όλους: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα

 

 

Ο καιρός σήμερα 24/07/2021[vid]

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics