Breaking News
12 Αυγούστου 2021

Γιώργος Διπλοΐδης

ΠΑΟΚ – Μποέμιαν: To κανάλι της κρίσιμης αναμέτρησης



O ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον σύλλογο της Ιρλανδίας, στην Τούμπα που θα έχει κόσμο, μετά από το ξέσπασμα του κορονοϊού και την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα.

Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου θα χρειαστεί να επικρατήσει με δύο γκολ διαφορά, αφού το εκτός έδρας γκολ δεν μετράει «διπλό», οπότε το 1-0 δεν σε περνάει στην επόμενη φάση.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο να επιστρέφει στην διάθεση του, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ εκτός έμειναν οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ίνγκι Ίνγκασον.

Επίσης σε σχέση με τον πρώτο αγώνα δεν θα αγωνιστεί ο Χρήστος Τζόλης που παραχωρήθηκε στην Αγγλική Νόριτς.

Η κρίσιμη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μποέμιαν είναι προγραμματισμένη, για σήμερα στις 20:00. Όποιος θέλει να την παρακολουθήσει, μπορεί να την δει στο Open.

sportime.gr

Διαβάστε επίσης

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics