Breaking News
17 Αυγούστου 2021

Ανοικτός για τους επισκέπτες είναι από σήμερα ο Εθνικός Δρυμός Σαμαριάς όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Δασών Χανίων.

 

Με βάση την Κοινή Υπουργική Απόφαση, «οι απαγορεύσεις μετακίνησης διέλευσης ή παραμονής σε περιοχές NATURA, δάση, Εθνικούς Δρυμούς, αισθητικά δάση και άλση εντός οικισμών είναι σε ισχύ όταν ο ημερήσιος χάρτης επικινδυνότητας για πυρκαγιά φέρει κατ' ελάχιστο κατηγορία κίνδυνου 4».

Ο Εθνικός Δρυμός άνοιξε καθώς για σήμερα Τρίτη, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 3) σε όλη την Κρήτη.

Ο Εθνικός Δρυμός παρέμενε κλειστός από τις 30 Ιουλίου λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν στην περιοχή αλλά και του πολύ υψηλού κινδύνου για την εκδήλωση πυρκαγιάς.

Διαβάστε επίσης

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 33 ΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΛΑΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ 17 /08/2021

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 17/08/2021

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics