Breaking News
21 Αυγούστου 2021

Νίκος Μαρκάτος

ΟΦΗ: Πάει για άλλες τέσσερις προσθήκες!



Δύο εξτρέμ, αν πουληθεί ο Σαρδινέρο, σέντερ φορ και ακραίος αμυντικός, οι στόχοι του ΟΦΗ.
Ο ΟΦΗ έχει ψηλά στη λίστα του Ντουρμισάι, Λάμπρου, έναν ακόμα εξτρέμ και έναν μπακ.

Έξι προσθήκες έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής ο ΟΦΗ κι αν και βρισκόμαστε λίγο πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, είναι πολύ πιθανό ο αριθμός των νέων να γίνει διψήφιος!

Οι Κρητικοί εφόσον πουληθεί ο Σαρδινέρο, ο οποίος έχει πρόταση από ομάδα της Αυστραλίας, θα κινηθούν για δύο εξτρέμ. Ο ένας είναι ξένος, ενώ η δεύτερη περίπτωση που εξετάζεται και έχει αποκαλύψει από τις 18 Ιουλίου το Sportime, είναι ο Λάζαρος Λάμπρου του ΠΑΟΚ.

Από κει και πέρα, θα αποκτηθεί σίγουρα σέντερ φορ, με μια ακόμα αποκάλυψη του Sportime να είναι πρώτη επιλογή. Ο λόγος για τον Φιορίν Ντουρμισάι. Οι Κρητικοί, έστω κι αν δεν το επιβεβαιώνουν, έχουν μιλήσει με τον Ολυμπιακό, ομάδα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής και αν δεν προκύψει κάτι από εξωτερικό, έχουν τον πρώτο λόγο.

Τέλος, η ομάδα του Ηρακλείου ψάχνει και έναν μπακ, ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της άμυνας της. Η περίπτωση Κιβρακίδη, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, είναι μια από όσες εξετάζονται, αλλά έχει δυσκολίες.

 sportime.gr

Διαβάστε επίσης

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics