Breaking News
01 Οκτωβρίου 2021

Οι συμμετοχές Ελλήνων αθλητών σε διεθνή τουρνουά του WorldTableTennisσυνεχίζονται στο Βελιγράδι. Εκεί βρίσκεται σε εξέλιξη το σερβικό WTT Youth Contender, αύριο αρχίζει το δεύτερο

μέρος με τους αγώνες των αγοριών και η χώρα μας έχει τρεις εκπροσώπους. Τον πρωταθλητή Ελλάδας του απλού νέων Αλέξανδρο Μαδέση, ο οποίος θα πάρει μέρος στις ηλικιακές κατηγορίες αθλητών κάτω των 17 και κάτω των 19 ετών. Τον πρωταθλητή Ελλάδας του απλού παμπαίδων Γιάννη Κιοσελόγλου, που θ’ αγωνιστεί στις κατηγορίες under 11 και under 13 και τον Γιάννη Κούτρα, που το 2020 ήταν 3ος στο απλό παμπαίδων του Πανελληνίου πρωταθλήματος και θα μετάσχει στο under13 και το under15. Φέτος, στην πρώτη του χρονιά, ο θεσμός του WTT Youth Contender περιλαμβάνει μόνο το αγώνισμα του απλού. Ο Κώστας Μαδέσης, προπονητής της ΑΕΚ, θα είναι στην καθοδήγηση του γιου του Αλέξανδρου. Στο κοουτσάρισμα των παιδιών του Ποσειδώνα Λουτρακίου θα είναι ο προπονητής του σωματείου Τάκης Τσαρσιταλίδης.

Τη συμμετοχή τους στο τουρνουά του Βελιγραδίου είχαν ακυρώσει οι νεάνιδες Μαλαματένια Παπαδημητρίου και Αγγελική Ευμορφιάδη. Πρώτη φορά δε, βγήκαν εκτός συνόρων για αγώνες ο Κούτρα και ο Κιοσελόγλου (ο τελευταίος πήρε μέρος και σε προπονητικό καμπ της ETTU στην Ουγγαρία πριν από 1,5 μήνα). Σήμερα έγινε η κλήρωση και οι Έλληνες αθλητές έμαθαν τους αντιπάλους τους στη φάση των γκρουπ. Οι δύο πρώτοι αθλητές από κάθε γκρουπ θα προκριθούν στα νοκ άουτ ταμπλό.

Στους αγώνες για αθλητές U19 έγιναν 11 όμιλοι. Ο Μαδέσης είναι στο 1ο γκρουπ και θα διεκδικήσει την πρόκριση μεθαύριο κόντρα στον Άνγκελ Ναράνχο από το Πουέρτο Ρίκο (επικεφαλής) και τον Λάκα Λόζουσιτς από την Κροατία.

Στην κατηγορία U17 σχηματίστηκαν 12 γκρουπ. Ο Μαδέσης θα κοντραριστεί με τον Νταβίντ Σαντόζι από την Ουγγαρία (επικεφαλής) και τον Τομπίας Σάλτσερ από τη Γερμανία για το 4ο γκρουπ.

Στην κατηγορία U15 οι αθλητές τοποθετήθηκαν σε 11 γκρουπ. Ο Κούτρα αγωνίζεται το Σάββατο στο 5ο γκρουπ απέναντι στον Νορβηγό Μάρτιν Φρόσετ (επικεφαλής) και τον Σέρβο Μπόγκνταν Ίλιτς.

Στην κατηγορία U13 έγιναν 7 γκρουπ και οι αγώνες διεξάγονται αύριο. Ο Κιοσελόγλου κληρώθηκε στο 6ο γκρουπ κι έχει αντιπάλους τον Πορτογάλο Τιάγκο Αμπιόντουν (επικεφαλής), τον Ούγγρο Μαρκ Γκέργκελι και τον Γερμανό Φρέντριχ Φαν Μπάργκστροφ. Ο Κούτρα είναι στο 7ο γκρουπ και θ’ αναμετρηθεί με τον Ούγγρο Ζόλταν Βάργκα (επικεφαλής), τον Γερμανό Ματέι Χάσπελ και τον Σέρβο Μιχάι Μίοβσιτς.

Στην κατηγορία U11 σχηματίστηκαν 3 γκρουπ. Ο Κιοσελόγλου βρέθηκε στο 1ο και θ’ αντιμετωπίσει το Σάββατο τον Ούγγρο Μαρκ Γκέργκελι (επικεφαλής) και τον Σέρβο Ιγκνάτ Γιακόβλεφ.

* Σχετικό με διακεκριμένους αθλητές των μικρών ηλικιών και το επόμενο νέο. Ο Κώστας Φάκαρος από την Αθήνα και η Βασιλική Μπουλά από τη Χίο επιβεβαίωσαν πριν λίγες ημέρες τη συμμετοχή τους στο προπονητικό καμπ επιλογών της Ευρωπαϊκής Ένωσης του αθλήματος (ETTU), που θα γίνει στο Ότοτσεκ της Σλοβενίας από τις 10 έως τις 17 Οκτωβρίου. Θυμίζουμε ότι τα δύο 12χρονα παιδιά είχαν επιλεγεί από το καμπ προεπιλογών, που είχε διεξαχθεί τον Αύγουστο στην Ουγγαρία.

Διαβάστε επίσης:

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics