Breaking News
02 Οκτωβρίου 2021

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

Ο Περικλής Ηλίας ρίχνεται το πρωί του Σαββάτου στην μάχη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Marathon, που διεξάγεται στην Ιταλία στη νήσο Έλβα.

 

Ο Περικλής Ηλίας ρίχνεται το πρωί του Σαββάτου στην μάχη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Marathon, που διεξάγεται στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στη νήσο Έλβα.


Περικλής Ηλίας: Ρίχνεται στην μάχη του παγκοσμίου πρωταθλήματος Marathon
Η διαδρομή είναι ιδιαίτερα απαιτητική, με συνολικό μήκος 115 χιλιομέτρων, με περισσότερα από 4.000 υψομετρικά. Το ολοκαίνουριο σιρκουΐ που σχεδίασαν οι διοργανωτές έχει μήκος 35 χιλιόμετρα και διαθέτει αρκετά τεχνικά στοιχεία, πέρα από απότομες ανηφόρες.

Ο κάτοχος της φανέλας με τα χρώματα της ίριδας τα τελευταία δύο χρόνια, Έκτορ Πάες (2019, 2020), εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού θα χάσει τον αγώνα. Κανονικά θα συμμετάσχει το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, Μάρτιν Στόσεκ (Τσεχία), που είναι από τους πιο σταθερούς ποδηλάτες μέσα στο 2021.

Περικλής Ηλίας: Ρίχνεται στην μάχη του παγκοσμίου πρωταθλήματος Marathon
sports3.gr
Διαβάστε επίσης

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics