Breaking News
09 Οκτωβρίου 2021

Ανοιξε η αυλαία για το τοπικό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας που διοργανώνουν από κοινού ο Ιστιοπλοϊκός και ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.


Ο πρώτος αγώνας διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Οκτωβρίου και ήταν διπλός, μιας και αρχικά διεξήχθη ο αγώνας “Ιδομενέας 1” και στη συνέχεια ο αγώνας “Ιδομενέας 2”.

Συμμετοχή δήλωσαν συνολικά 5 σκάφη.

Το τοπικό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας διεξάγεται τα τελευταία πολλά χρόνια, δίνοντας την ευκαιρία σε πληρώματα και σκάφη να λαμβάνουν μέρος σε αγωνιστικό επίπεδο. Οι διοργανώσεις διεξάγονται εναλλάξ, έχοντας την μία φορά την ευθύνη της ο Iστιοπλοϊκός Oμιλος και την άλλη ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Η ενημέρωση από τον διοργανωτή ΙΟ Χανίων αναφέρει τα εξής:

Τον πρώτο αγώνα για το τοπικό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας είχαμε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 2 και 3 Οκτωβρίου. Πρόκειται για τους ιστιοπλοϊκούς αγώνες ανοικτής θάλασσας, με την επωνυμία “Ιδομενέας 1” (διαδρομή Χανιά – Μαράθι) και “Ιδομενέας 2” (διαδρομή Μαράθι – Χανιά).

Οι αγώνες οργανώθηκαν από τον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο Χανίων (ΙΟΧ) ήταν μέρος του κοινού πρωταθλήματος του 2021 του ΙΟΧ με τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων (ΝΟΧ).

Με απόλυτο σεβασμό στα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ και ΕΙΟ, ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος έγινε με αισιοδοξία και τα πληρώματα ανταποκρίθηκαν στις πολύ ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες.

Συμμετοχή δήλωσαν πέντε σκάφη:

• Το Νιρήις (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Γιακουμιδάκη Ιωάννη και πλήρωμα τους: Οικονόμου Μιχαήλ, Δίκα Δημήτριο, Μαυροειδή Δημήτριο, Πετράκη Ιωάννα και Τσιλιγιάννη Σπυριδούλα.

Estrella

• Το Στέλλα (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Μητρόπουλο Βασίλειο και πλήρωμα τους: Σώκο Κωνσταντίνο και Ανταλή Στέφανο.

• Το Αίθρα (ΝΟΧ) με κυβερνήτη τον Γκότση Αλέξανδρο και πλήρωμα τους Αριστείδη Κοτόπουλο, Ειρήνη Ντάφη.

• Το Αλμύρα (ΝΟΧ) με κυβερνήτη τον Ναναδάκη Δημήτριο και πλήρωμα τους: Γιουλούντα Εμμανουήλ, Αλιφιεράκη Γιώργο και Γουμενάκη Παντελή.

• Και το Κορμοράνος (ΝΟΧ) με κυβερνήτη τον Μανιουδάκη Κωνσταντίνο και πλήρωμα τους: Αναστασόπουλο Γεώργιο, Λουκάκη Κωνσταντίνο, Περβανά Νικόλαο, Πελεκάνο Αθανάσιο και Λειβαδίτη Χριστίνα.

Η κατάταξη των σκαφών στον πρώτο αγώνα ήταν η εξής:

1η θέση – Νιρήις
2η θέση – Κορμοράνος ΙΙ
3η θέση – Αίθρα
4η θέση – Αλμύρα
5η θέση – Στέλλα

Η κατάταξη των σκαφών στον δεύτερο αγώνα ήταν η εξής:

1η θέση – Αλμύρα
2η θέση – Αίθρα
3η θέση – Στέλλα
4η θέση – Νηρήις

Ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί και συγχαίρει τα πληρώματα για την αγωνιστικότητά τους και ανανεώνει το ραντεβού με την αγωνιστική δράση, στον επόμενο αγώνα στις 24 Οκτωβρίου που είναι “double handled” δηλαδή για δύο άτομα πλήρωμα με την επωνυμία Μονάχους-Μονάχους.

Αthlitiko.gr
Διαβάστε Επίσης

Ολυμπιακός - Ρεάλ 74-68: Τα highlights της αναμέτρησης! [vid]

 

 

 

ΟΦΙ: Πρόβα Super League 2 με Ολυμπιακό Β’ λόγω.. Ιμπαγάσα

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics