Breaking News
28 Οκτωβρίου 2021

Τα πρωταθλήματα των κορυφαίων εθνικών κατηγοριών επιστρέφουν αυτό το Σαββατοκύριακο στο αγωνιστικό προσκήνιο και μαζί έρχεται και η συνέχεια στη ζωντανή τους κάλυψη στο διαδίκτυο!

Το πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών μάλιστα, περιλαμβάνει τη μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού ΣΦΠ με τον Παναθηναϊκό ΑΟ για την Α1 γυναικών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και είναι πολύ σημαντικό, που όλοι οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν τη δυνατότητα να την απολαύσουν σε live streaming. Το ντέρμπι μεταξύ των δύο ιστορικών σωματείων, που είναι οι βασικοί διεκδικητές του τίτλου και προχώρησαν με νίκες το πρώτο διήμερο, θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στις 10:00 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Η ΕΦΟΕπΑ εξασφάλισε live μετάδοση για όλα τα κυριακάτικα ματς των γυναικών, αλλά φυσικά το βάρος θα πέσει στο ντέρμπι. Να θυμίσουμε ότι αυτή την Κυριακή αλλάζει η ώρα και οι δείκτες των ρολογιών πρέπει να γυρίσουν τα ξημερώματα μια ώρα πίσω κι από 4 να δείξουν 3.

Η δράση στην Α1 και την Α2 εθνική κατηγορία αυτό το Σαββατοκύριακο συνοψίζεται ως εξής: Στους δύο ομίλους της Α1 ανδρών θα γίνουν το Σάββατο στο ΣΕΦ η 3η και η 4η αγωνιστική. Ξεχωρίζει η συνάντηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στον 2ο όμιλο (18:30). Στην Α1 γυναικών θα γίνει μία αγωνιστική το Σάββατο και άλλη μία την Κυριακή (4η και 5η αντίστοιχα). Στην Α2 ανδρών οι δύο όμιλοι θα έχουν παιχνίδια μόνο το Σάββατο. Αυτά του 1ου ομίλου θα γίνουν στο ΣΕΦ κι εκείνα του 2ου στο κλειστό γυμναστήριο του ΓΑΣ Ελευσίς. Μίας ημέρας θα είναι και το πρόγραμμα στην Α2 γυναικών με την 4η και την 5η αγωνιστική να φιλοξενούνται στην Ελευσίνα την Κυριακή.

Για τις μεταδόσεις στο ίντερνετ η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. η ΕΦΟΕπΑ εξασφάλισε τα εξής:

- Θα υπάρχει live ροή το Σάββατο και την Κυριακή από το ΣΕΦ για την Α1 ανδρών και γυναικών.

- Θα βιντεοσκοπηθούν και πάλι οι αγώνες της Α2 από την ίδια αίθουσα και θ’ αναρτηθούν στο κανάλι της ομοσπονδίας στο youtube.

- Το λινκ για την 4η αγωνιστική στην Α1 γυναικών το Σάββατο: https://www.youtube.com/watch?v=9tMJIVW5BsM

- Το λινκ για την 3η και την 4η αγωνιστική στην Α1 ανδρών το Σάββατο: https://www.youtube.com/watch?v=CQWhohXEIZk

- Το λινκ για την 5η αγωνιστική στην Α1 γυναικών την Κυριακή https://www.youtube.com/watch?v=sDCNWJR1H4Q

Διαβάστε Επίσης

Αχέρων Καναλακίου – ΟΦΗ 0-1 [vid]

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 28/10/2021[vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics