Breaking News
03 Νοεμβρίου 2021

Η Αργυρώ Μηλάκη με ιδιαίτερη επιτυχία συμμετείχε σε διεθνές μίτινγκ πίστας στο Τελ Αβίβ.


Η Ρεθυμνιώτισσα πρωταθλήτρια του Ατλα κατέκτησε μία πρώτη και μία δεύτερη θέση στο διεθνές μίτινγκ πίστας κατηγορίας CL2 UCI. Στο αγώνισμα των πόντων ήταν 1η με συνολική συγκομιδή 67 πόντων και στο αγώνισμα του σκρατς τερμάτισε 2η.

 Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας αναφέρει τα εξής:

Σημαντική διάκριση για την Αργυρώ Μηλάκη!

 Η πρωταθλήτρια Ελλάδος συμμετείχε στο διεθνές μίτινγκ πίστας κατηγορίας CL2 UCI, που διοργανώθηκε στο Τελ Αβίβ και το πανέμορφο ποδηλατοδρόμιο που φέρει το όνομα του Sylvain Adams, κατακτώντας μία κορυφή και μία δεύτερη θέση.

Συγκεκριμένα, η ποδηλάτισσα του Άτλα Ρεθύμνου κατέλαβε 1η θέση στο αγώνισμα των πόντων με συνολική συγκομιδή 67 πόντων! Στη 2η θέση έμεινε η Ιταλίδα Βαλεντίνα Σκαντολάρα και στην 3η η Πολωνή Μαλγκαρζάτα Γιανίσκα.

Στο αγώνισμα του scratch τερμάτισε στην 2η θέση! Νικήτρια στον αγώνα αναδείχτηκε η Ιταλίδα Βαλεντίνα Σκαντολάρα και την Μάαικε Μπραντβάγκτ από την Ολλανδία να συμπληρώνει το βάθρο, σε μια κούρσα που τερμάτισε στα 13.31” με μέση ωριαία ταχύτητα στα 44,2 χλμ.

Συγχαρητήρια Αργυρώ Μηλάκη

athlitiko.gr
Διαβάστε Επίσης

Ο καιρός σήμερα 03/11/2021[vid]

 

 

 

Τουρνουά και CAMP Ακαδημιών Ποδοσφαίρου «Παίζουμε ποδόσφαιρο για τα παιδιά του Δήμου Μινώα Πεδιάδας»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics