Breaking News
08 Νοεμβρίου 2021

Επιστροφή στην Κρήτη για τον σπουδαίο, Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς, ο οποίος δεν παρέλειψε με την ευκαιρία του αγώνα για την ομάδα του Kαραϊσκάκη στο Ρέθυμνο να πλέξει το εγκώμιο του ΟΦΗ, δηλώνοντας... οπαδός του, αλλά και μισός Κρητικός!

Ο 52χρονος σήμερα Μαυροβούνιος τεχνικός είναι γνωστό πως πέρασε απ’ τον ΟΦΗ στις αρχές της δεκαετίας του ’90, παίζοντας συγκεκριμένα από το 1992 μέχρι και το 1995 στην ομάδα του Ηρακλείου, με προπονητή τον αξέχαστο, Εγκε Γκέραρντ. Χαρακτηριστικός έχει μείνει ακόμα και σήμερα ο τρόπος που πανηγύριζε τα γκολ που σημείωνε με τον ΟΦΗ, με τον οποίο μέτρησε συνολικά 73 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και 24 γκολ.

athlitiko.gr
Διαβάστε Επίσης

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21: Στο Σπα του Βελγίου η ελληνική αποστολή

 

 

 

 

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα - Κοζομπόλης: «5 μετάλλια και 17 νέα πανελλήνια ρεκόρ Καζάν»!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics