Breaking News
23 Νοεμβρίου 2021

Η εκδίκηση της ξανθιάς


Σ' ένα αεροπλάνο, ένας δικηγόρος κάθεται δίπλα από μια ξανθιά και συνεχώς της ζητάει να κάνουν έναν διαγωνισμό γνώσεων. Η ξανθιά αρνείται πεισματικά. Για να την πείσει, ο δικηγόρος της λέει ότι για κάθε ερώτηση που θα της κάνει και δε θα ξέρει την απάντηση θα του δίνει 5 ευρώ, ενώ για κάθε ερώτηση της ξανθιάς που δε θα μπορεί να απαντήσει ο δικηγόρος, θα της δίνει 50. Η ξανθιά δέχεται με δισταγμό και ο δικηγόρος κάνει την πρώτη ερώτηση: Ποιά είναι η απόσταση ανάμεσα στη γη και τη σελήνη;

Η ξανθιά, χωρίς να πει λέξη, βγάζει 5 ευρώ από την τσάντα της και του τα δίνει. Μετά κάνει τη δική της ερώτηση: Τι είναι αυτό που ανεβαίνει έναν λόφο με τρία πόδια και τον κατεβαίνει με τέσσερα.

Ο δικηγόρος πάγωσε... σκέφτεται, ξανασκέφτεται, αλλά δεν μπορεί να ανακαλύψει μιαν απάντηση. Μη θέλοντας να παραδεχτεί ότι δεν μπορεί να το βρει, σκέφτεται συνεχώς σε όλη τη διάρκεια της πτήσης μήπως και του κατεβεί κάποια ιδέα αλλά μάταια. Κάποια στιγμή προσγειώνονται και ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν το αεροπλάνο. Εκ των πραγμάτων ο δικηγόρος αναγκάζεται να παραδεχτεί την ήττα του, βγάζει 50 ευρώ και της τα δίνει. Αυτή τα παίρνει και ετοιμάζεται να κατευθυνθεί προς την έξοδο. Ο δικηγόρος τη σταματάει και τη ρωτάει: Ποιά είναι η απάντηση στην ερώτησή σου; Η ξανθιά, χωρίς να πει λέξη, βγάζει 5 ευρώ από την τσάντα της και του τα δίνει.
Διαβάστε Επίσης

Παγκόσμιο πρωτάθλημα ατομικών: Αρχή με πολύ δύσκολους αντιπάλους για Σγουρόπουλο, Τόλιου

 

 

 

Ο Μαδέσης και η Φωτιάδου πρωταθλητές Ελλάδας στο απλό της κατηγορίας κάτω των 21 ετών

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics