Breaking News
16 Δεκεμβρίου 2021

Η Mazda ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Mazda MX-5 του 2022 με βελτιωμένη οδική συμπεριφορά και εντυπωσιακές νέες χρωματικές επιλογές, που έρχονται να προστεθούν στη βραβευμένη σχεδίαση του εμβληματικού διθέσιου.


Αποτελεί την πιο πρόσφατη πρόταση της αυτοκινητοβιομηχανίας να τελειοποιήσει ένα πακέτο που προσελκύει τους λάτρεις της ιαπωνικής μάρκας για περισσότερες από τρεις δεκαετίες. Η άμεση απόκρισή του, οι εξαιρετικά ευκρινείς αλλαγές ταχυτήτων, σε συνδυασμό με την τέλεια ισορροπημένη διάταξη του εμπρός κινητήρα με την κίνηση στους πίσω τροχούς και το άνετο εσωτερικό, κάνουν τον οδηγό… ένα με το αυτοκίνητο.

Για τη βελτίωση αυτής της Jinba Ittai σύνδεσης, η Mazda έχει αναπτύξει αποκλειστικά για το MX-5 μια νέα τεχνολογία, το Kinematic Posture Control (KPC). Το σύστημα αυτό είναι σε θέση να αναγνωρίζει διαφορά στις ταχύτητες μεταξύ των πίσω τροχών κατά τις στροφές, πατώντας ελαφρά τα φρένα στον εσωτερικό τροχό. Αυτό αποτρέπει την ανύψωση, βελτιώνοντας τα χαρακτηριστικά της πίσω ανάρτησης πολλαπλών συνδέσεων του MX-5 και καταστέλλοντας την κύλιση του αμαξώματος.

Εν ολίγοις, το KPC σταθεροποιεί το αυτοκίνητο, ειδικά σε δύσκολες στροφές με υψηλές δυνάμεις G και σε ανώμαλους δρόμους, κάνοντας την ήδη εκπληκτική οδική συμπεριφορά του MX-5 ακόμη καλύτερη, βελτιώνοντας παράλληλα και την άνεση που προσφέρει στην οδήγηση. Το KPC, το οποίο δεν προσθέτει κανένα βάρος στο αυτοκίνητο, θα είναι ο βασικός εξοπλισμός για όλα τα MX-5 του 2022, είτε με μαλακή οροφή είτε με retractable fastback (RF).

ADVERTISING

Σχετικά με τον σχεδιασμό, οι δύο εκδόσεις αμαξώματος διαθέτουν το κομψό εξωτερικό χρώμα Platinum Quartz Metallic και το εσωτερικό από Terracotta. Το πρώτο συνδυάζει ένα κομψό μεταξένιο λευκό με ημιδιαφάνεια που μοιάζει με χαλαζία, ενώ το δεύτερο εντυπωσιάζει με την πλούσια σε χρώματα καμπίνα μαζί με το εξαιρετικά απαλό δέρμα Nappa.

 Το Mazda MX-5 του 2022 πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη από τον Ιανουάριο.

sdna.gr
Διαβάστε Επίσης

Αλπικό σκι: «Χρυσός» και «αργυρός» ο Γιάννης Πρώιος, μετάλλια και από Παλάντζα - Μαρμαρέλη

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/12)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics