Breaking News
28 Ιανουαρίου 2022

Οι γυναίκες καλύπτουν, στις 29 και 30 Ιανουαρίου, το ένα κομμάτι στο πολύΣτιγμιότυπο οθόνης_3 ενδιαφέρον προσεχές Σαββατοκύριακο στην επιτραπέζια αντισφαίριση, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας γυναικών θα γίνουν οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές, δεσπόζει το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική κι εκεί ίσως κριθεί ο τίτλος. Από τη μια ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός, που έχει σοβαρότατο προβάδισμα με τη νίκη 3-0 επί των «πράσινων» στον 1ο γύρο. Με νίκη κατακτά το τρόπαιο μία αγωνιστική πριν το τέλος. Από την άλλη ο 2ος της βαθμολογίας Παναθηναϊκός, που θα τα δώσει όλα για τη νίκη και θέλει ή σκορ 3-0 υπέρ του και καλύτερο απολογισμό στα σετ για να πάρει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία ή επικράτηση με οποιοδήποτε σκορ και νέα ήττα των «ερυθρολεύκων» στη 12η και τελευταία αγωνιστική από τις Σάρισες Φλώρινας. Το πρώτο από τα ρεπορτάζ στη WEB TV της ΕΦΟΕπΑ για τα καθοριστικά πλέι οφ της Α1 ανδρών και το ντέρμπι της Α1 γυναικών, αυτό το διήμερο στο ΣΕΦ περιλαμβάνει δηλώσεις για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση (13:00) του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Το σχετικό βίντεο είναι στο λινκ https://www.youtube.com/watch?v=RekCag_jH-Y&t=15s και μιλούν ο προπονητής Νίκος Ζέρβας και η αθλήτρια Κατερίνα Τόλιου από τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής Γιώργος Χριστοφοράκης και η αθλήτρια Αλίκη Κιούφη από τον Ολυμπιακό.

Το βίντεο αναρτήθηκε απόψε στο κανάλι της ομοσπονδίας στο youtube. Ένα μικρό κομμάτι από τις δηλώσεις των προπονητών και των αθλητριών:

Νίκος Ζέρβας: «Ένας αγώνας Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού είναι πάντα ξεχωριστός ανεξάρτητα από το βαθμολογικό ενδιαφέρον και ό,τι άλλο μπορεί να διακυβεύεται. Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει πάντα για τη νίκη και θα διεκδικήσουμε με όσες δυνάμεις έχουμε και την τελευταία ελπίδα για τον τίτλο».

Γιώργος Χριστοφοράκης: «Έχουμε το πλεονέκτημα, αλλά θέλουμε να πετύχουμε νέα νίκη κι αν μπορούμε να επικρατήσουμε ξανά με 3-0. Γι’ αυτό παρατάσσουμε πλήρη ομάδα. Κοιτάζουμε να φέρνουμε τις καλύτερες παίκτριες από την Ευρώπη και να τις χρησιμοποιούμε συχνά, ώστε να δώσουμε οντότητα και μία ώθηση παραπάνω στο πρωτάθλημα».

Κατερίνα Τόλιου: «Είναι πολύ σημαντικό για το άθλημα και την Α1 να είναι αντίπαλα δύο τέτοια σωματεία. Το έργο το δικό μας είναι πολύ δύσκολο μετά την ήττα με 3-0, πάντως αποτελούν κίνητρο για μας τέτοια παιχνίδια, ομαδικά και ατομικά. Παρότι έχουμε κι εμείς ξένες αθλήτριες στηριζόμαστε περισσότερο σε Ελληνίδες και είμαστε ευχαριστημένες από την πορεία μας».

Αλίκη Κιούφη: «Το 3-0 στο πρώτο ματς και χάνοντας μόνο δύο σετ, σαφώς ήταν πολύ καλό αποτέλεσμα για μας. Οφείλουμε όμως, να παίξουμε ξανά με συγκέντρωση, πειθαρχία και καθαρό μυαλό γιατί όλα μπορούν να γυρίσουν στο άθλημά μας. Φυσικά θα επιδιώξουμε νέα νίκη κι αν γίνεται, πάλι με ευρύ σκορ»

Θυμίζουμε το λινκ για το live streaming στον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στις γυναίκες το Σάββατο στις 13:00: https://youtu.be/ueotAxTh1GA

Διαβάστε επίσης:

 Με Φελίπε η αποστολή του ΟΦΗ για Λαμία

 

 

 

Όλα τα ζώδια 28/01

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics