Breaking News
02 Φεβρουαρίου 2022

Συντάκτης Αντώνης Τσιράκης
Περίπου μία ώρα πριν τη σέντρα στο ΟΦΗ - Παναθηναϊκός έγιναν γνωστές οι επιλογές των δύο προπονητών για το αρχικό σχήμα.

 

ΟΦΗ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Ηράκλειο (17:15, Cosmote Sport 3) σε μία αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον. Πρόκειται για δύο ομάδες που στοχεύουν αρχικά να παίξουν στα πλέι οφ.

Για τους «πράσινους» φυσικά δεν αρκεί αυτό. Θέλουν να εξασφαλίσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Γι’ αυτό και νέο αρνητικό αποτέλεσμα θα φέρει ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βάζει την ενδεκάδα που θα περίμενε κανείς με μία έκπληξη. Αυτή είναι να ξεκινήσει βασικός ο Βιτάλ και να πάρει ανάσες ο Αϊτόρ.

Επιστρέφει στο αρχικό σχήμα έχοντας εκτίσει την τιμωρία του ο Βιγιαφάνιες, ενώ βασικός ξεκινάει και ο Σάντσες. Αναμενόμενη η συγκεκριμένη επιλογή από τη στιγμή που ο Κώτσιρας ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Νιόπλιας αντί του τιμωρημένου Πασαλίδη επιλέγει τον Βούρο που εξέτισε την ποινή του, ενώ στη θέση του Ντε Γκουζμάν βάζει τον Μεγιάδο. Στον πάγκο μένει ο Τσιλιανίδης και τη θέση του στην ενδεκάδα παίρνει ο Νέιρα. Πιθανότατα, όμως, ο Αργεντινός θα είναι αριστερά και δεξιά θα μετατοπιστεί ο Λάμπρου.

ADVERTISING

Οι ενδεκάδες στο ΟΦΗ – Παναθηναϊκός
ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Σελίμοβιτς, Βούρος, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Γκαγέγος, Τοράλ, Λάμπρου, Νέιρα, Ντουρμισάι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Βιτάλ, Παλάσιος, Καρλίτος.

Οι πάγκοι των δύο ομάδων

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Ουές, Φαν Ντάινεν, Καμάου, Διαμαντής, Τσιλιανίδης, Φελίπε, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Λούντκβιστ, Αϊτόρ, Σάρλια.
sportime.gr
Διαβάστε επίσης:

Ο καιρός σήμερα 02/02/2022[vid]

 

 

 

Σε απευθείας μετάδοση με live streaming ο αγώνας για την 3η φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ ΓΙΟΥΧΤΑΣ – ΠΟΑ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics