Breaking News
04 Φεβρουαρίου 2022

Ένας δικηγόρος αγόρασε ένα πακέτο πούρα και τα ασφάλισε αμέσως με ασφάλεια πυρός από κάθε αιτία, έπειτα απο κάποιους μήνες και αφού έίχε καπνίσει τα πούρα ζήτησε από την ασφαλιστική εταιρεία

αποζημίωση για τη ζημιά που προκλήθηκε στα πούρα του από τη φωτιά. Όπως ήταν αναμενόμενο η εταιρεία αρνήθηκε να του τα πληρώσει με το επιχείρημα ότι ο δικηγόρος απλά είχε καταναλώσει τα πούρα του με το συνηθισμένο τρόπο- για πούρα- , παρ’ολ’ αυτά ο δικηγόρος κατέθεσε αγωγή και αν και το δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για θρασύτατο αίτημα όπως είπε τα πούρα ήταν ασφαλισμένα νόμιμα κατα οποιασδήποτε μορφή πυρός, και έτσι η ασφάλεια αναγκάστηκε να πληρώσει στον δικηγόρο 15.000 ευρώ.

Μετά απο λίγο ωστόσο, η ασφάλεια έκανε μύνηση στο δικηγορο για εμπρησμό και εφ’ όσον ο ίδιος είχε δηλώσει ότι είχε βάλει φωτιά στα πούρα κατηγορήθηκε και κρίθηκε ένοχος απο το ίδιο δικαστήριο και υποχρεώθηκε να εκτήσει ποινή δύο χρόνων φυλάκισης χωρίς αναστολή και να πληρώσει πρόστιμο 24.000 ευρω.

Ακούγεται τρελό, και όμως είναι αληθινό.

Διαβάστε επίσης:

O Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου είναι ο μοναδικός ελληνικός αγώνας στο περιοδικό της AIMS

 

 

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 03/02/2022

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics