Breaking News
05 Μαρτίου 2022

Απόλλων Σμύρνης: Με Ρόγκνε κόντρα στον ΟΦΗ

 

Απόλλων Σμύρνης: Ο Τόμας Ρόγκνε ταξίδεψε με την αποστολή στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ.

Με τον Νορβηγό Τόμας Ρόγκνε, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του ταξίδεψε ο Απόλλων Σμύρνης στο Ηράκλειο για το αυριανό ματς με τον ΟΦΗ.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μπάμπης Τεννές δεν βρίσκονται αντίθετα οι τιμωρημένοι Ντομίνγκες, Βιτλής, Φατιόν και οι τραυματίες Μαρτίνες, Γιακιμόφσκι. Εκτός είναι και ο Πορτογάλος Μανουέλ Φερνάντες. Ο 36χρονος παραμένει στο πιτς από τη μέρα που αποκτήθηκε.

Στην αποστολή ο Τεννές συμπεριέλαβε τους Κότσαρη, Σορκάν, Ντεντάκη, Λισγάρα, Άλβες, Τουτουαρίμα, Ράιλι, Μπαξεβανίδη, Ρόγκνε, Κραγιόπουλο, Παπαγεωργίου, Τσίμπσαχ, Σλίβκα, Γιαννιώτα, Παμλίδη, Τσιλούλη, Σίγκνιεβιτς, Σαλί, Ντάουντα, Ιωαννίδη.
onsports.gr
Διαβάστε επίσης

Ο καιρός σήμερα 05/03/2022 [vid]

 

 

 

 

Η Μπορούσια Ντίσελντορφ το Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών μετά το στοπ της ETTU στις ρωσικές ομάδες

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics