Breaking News
08 Μαΐου 2022

Σχολή διαιτησίας μέσα από το διαδίκτυο θα πραγματοποιήσει τον Μάιο η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις ανάγκες του αθλήματος σε διαιτητές

προκήρυξε διαδικτυακή σχολή για το διήμερο 20 και 21 του μήνα. Η θεωρεία θα παραδοθεί με μαθήματα στο ίντερνετ, αλλά η πρακτική και οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης σε τοποθεσία και χρονική περίοδο, που θα ορισθεί ανάλογα με τον αριθμό και τη γεωγραφική κατανομή κατοικίας των συμμετεχόντων. Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής είναι σε εξέλιξη και θα υποβάλλονται μέχρι την Τρίτη 17 Μαΐου στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, διαθέτουν απολυτήριο Λυκείου ή εξατάξιου Γυμνασίου ή ισότιμου τίτλου σπουδών, ενώ ο υποψήφιος δεν πρέπει να εμπίπτει στους περιορισμούς του άρθρου 3 και των §1 και 2 του άρθρου 130 του Ν2725/99, όπως αυτός τροποποιημένος ισχύει σήμερα.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν ηλεκτρονικά αίτηση και υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τις προϋποθέσεις της παραγρ.1 της προκήρυξης, στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Το παράβολο συμμετοχής είναι 25 ευρώ.

Για τις ώρες λειτουργίας και τις εξετάσεις η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ανακοίνωσε:

ΘΕΩΡΙΑ

Η θεωρία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά

Παρασκευή 20/5/2022 Διάρκεια 17:00 – 20:30

Σάββατο 21/05/2022 Διάρκεια 15:00 – 19:00

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης σε τοποθεσία και χρονική περίοδο που θα ορισθεί ανάλογα με τον αριθμό και την γεωγραφική κατανομή κατοικίας των συμμετεχόντων.

Οι επιτυχόντες στις εξετάσεις θα ενταχθούν στην κατηγορία των Δόκιμων όπως ο Εσωτερικός Κανονισμός ορίζει. Τέλος, όσοι υποψήφιοι απουσιάσουν περισσότερο από το 1/3 των ωρών διδασκαλίας, απορρίπτονται.

Στο λινκ http://www.httf.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6567:prokiryksi-diadiktyakis-sxolis-diaitisias&catid=2:2012-03-08-10-19-52&Itemid=8 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν ολόκληρη την προκήρυξη, την αίτηση συμμετοχής στη σχολή διαιτησίας καθώς και την υπεύθυνη δήλωση.
Διαβάστε επίσης

Ο Δημήτρης Τσιτλακίδης που κατέκτησε την 6η θέση στο ζετέ

 

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics