Breaking News
20 Μαΐου 2022

Αναλυτικότερα ο καιρός την Παρασκευή (20/5/2022) στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα παρουσιάσει ηλιοφάνεια, με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις.

Αυξημένες θα είναι οι νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, όπου υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων τοπικών βροχών.

Άνεμοι: Στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 6-7 μποφόρ, και πιθανόν τοπικά στα νοτιότερα πελάγη 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο αρχικά θα επικρατήσει βορειοδυτικό ρεύμα με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 25 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 28, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία από 8 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 28 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 27 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 12 έως 25 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 28-29 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός (20/5): Η πρόγνωση σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Αττική: Περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη: Περιμένουμε λίγες ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς.
sportime.gr
Διαβάστε επίσης

Την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο αγώνισμα του Highlight πανηγυρίζει ο Ν.Ο Χανίων

 

 

 

ΝΟ Χανίων , ΝΟ Ρεθύμνου, Ακαδημία Ηρακλείου και ΟΦΗ διεκδικούν την πρόκριση στην επόμενη Γ φάση

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics