Breaking News
21 Μαΐου 2022

Πρωταθλητής Ελλάδας (ξανά) με “χρυσό” γκολ ο Πολιτάκης


Συνεχίζονται οι διακρίσεις του Γρηγόρη Πολιτάκη στη Θεσσαλονίκη. Μετά τον τίτλο με την Κ17 του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας και στο σχολικό πρωτάθλημα.
Με δικό του γκολ λίγο πριν το φινάλε (88′), το 8ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης επικράτησε της Λάρισας με 1-0 στον μεγάλο τελικό του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων.

Υπενθυμίζεται ότι αυτός είναι ο δεύτερος τίτλος του, αφού είχε προηγηθεί ο ιστορικός για τον Χανιώτη ποδοσφαιριστή, τίτλος, με την Κ17 του ΠΑΟΚ πριν από δύο μήνες, στον τελικό με τον Αρη (2-0).

Ο Πολιτάκης βρίσκεται ως γνωστόν τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί πλέον ένα από τους πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ για το μέλλον.

athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης

Ο καιρός σήμερα 21/05/2022 [vid]

 

 

 

 

Ο Μίλτος Τεντόγλου φιλοδοξεί να «σπάσει» το ρεκόρ του Λούη Τσάτουμα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics