Breaking News
22 Μαΐου 2022

Μία ακόμα επιτυχία κατάφερε να καταγράψει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο πλαίσιο του διεθνούς μίτινγκ συλλόγων καλλιτεχνικής κολύμβησης "Hellas Open" που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ.


KTEO Κρήτης
Αυτή τη φορά ήταν η σειρά για τις Αγγελική Τζατζιμάκη και Μαρία Τσιφετάκη (φωτ.) και αναπληρωματική τη Μαρία Κοκκινάκη να κατακτήσουν το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του ελεύθερου ντουέτου. Πρόκειται ουσιαστικά για το τέταρτο κατά σειρά μετάλλιο του ΝΟΧ στη διοργάνωση, αφού οι υποχρεώσεις των κοριτσιών ξεκίνησαν με χρυσό μετάλλιο στο highlight, για ν’ ακολουθήσει η μεγάλη επιτυχία στο κόμπο, με την κατάκτηση επίσης του χρυσού μεταλλίου, ενώ η Γαρυφαλιάνα Νίκου σφράγισε το χάλκινο στο ελεύθερο σόλο.

5η ΘΕΣΗ ΤΟ… ΚΡΗΤΙΚΟ ΝΤΟΥΕΤΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Πέραν των επιτυχιών στο “Hellas Open” για τον ΝΟ Χανίων, δύο ακόμα κορίτσια από την Κρήτη, η Κρυσταλένια Γιαλαμά του Ωρίωνα Ηρακλείου και η Ιφιγένεια Κρομμυδάκη του ΝΟΧ κατάφεραν ν’ αναδειχθούν στην 5η θέση στο τεχνικό ντουέτο στο FINA World Series Super Final που διεξάγεται επίσης στο ΟΑΚΑ. Για την ακρίβεια, το χορευτικό της Εθνικής μας ομάδας συνέθεσαν οι Κρυσταλένια Γιαλαμά και Ελένη Φραγκάκη (αθλήτρια του ΝΟΒΑ), με την Κρομμυδάκη να είναι αναπληρωματική.

Οι αγώνες ολοκληρώνονται την Κυριακή (22/5).
Διαβάστε επίσης

Τις δράσεις της ΕΠΑΘΛΑ από την ίδρυσή της παρουσίασε ο γγΑ και πρόεδρος της Πλατφόρμας, Γιώργος Μαυρωτάς

 

 

 

 

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-0 {vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics