Breaking News
22 Μαΐου 2022

Τεντόγλου: Νίκησε ξανά στο τελευταίο άλμα τον Μοντλέρ, πρώτη θέση στα "Παπαφλέσσεια"
ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΛΙΔΗΣ



Ο Μίλτος Τεντόγλου προσγειώθηκε στο τελευταίο του άλμα στα 8,22μ. και πήρε τη νίκη στα "Παπαφλέσσεια" ξεπερνώντας τον Μοντλέρ.

Η Καλαμάτα φόρεσε σήμερα τα καλά της για τα Παπαφλέσσεια, τα οποία επέστρεψαν φέτος δυναμικά κι έτοιμα να αποκτήσουν και πάλι τη λάμψη του παρελθόντος. Οι διοργανωτές κατάφεραν να φέρουν σπουδαίους αθλητές και αθλήτριες και να τραβήξουν τον κόσμο στις εξέδρες του σταδίου.

Σίγουρα το μήκος ήταν αυτό που τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα λόγω της συμμετοχής του Μίλτου Τεντόγλου και του Τομπίας Μοντλέρ. Ο Σουηδός ήταν πρώτος με 8,10μ. στη μεγαλύτερη διάρκεια του τελικού, αλλά στο τέλος χαμογέλασε ξανά ο Έλληνας πρωταθλητής.

Μέχρι το έκτο άλμα ο Τεντόγλου είχε ως καλύτερο άλμα τα 8,05μ., αλλά στο έκτο άλμα κατάφερε να προσγειωθεί στα 8,22μ. και να πάρει την πρώτη θέση στο μήκος.

Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Ζουλ Πομερί με καλύτερο άλμα στα 7,82μ.

Ατομικό ρεκόρ για την Καραγιάννη, δυναμικό ξεκίνημα για Τσιάμη
Το πρόγραμμα της ημέρας "άνοιξε" με το τριπλούν των ανδρών εκεί όπου ο Δημήτρης Τσιάμης πραγματοποίησε τον καλύτερο αγώνα του από το 2019, αφού ήταν νικητής στο τριπλούν με 16,61 (1,1) κι έδειξε από νωρίς στη σεζόν να είναι σε θέση να κυνηγήσει μεγάλες επιδόσεις.

Ο έμπειρος άλτης είχε μία ακόμη έγκυρη προσπάθεια, την πρώτη, στα 16,47 μέτρα. Καλή παρουσία πραγματοποίησε και ο Ανδρέας Πανταζής, που παρότι προέρχεται από τραυματισμό κατάφερε να «προσγειωθεί» στα 16,30 μ. (0,1). Τρίτος με 15,91 μ. ήταν ο Νίκος Ανδρικόπουλος.

Πολύ καλά ξεκίνησε τη σεζόν η Αναίς Καραγιάννη που τερμάτισε σε 13.27 τα 100 μ. εμπ. και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ 13.31, από το 2020. Η νεαρή αθλήτρια έδειξε πως είναι φέτος σε θέση να προσεγγίσει επιδόσεις υψηλού επιπέδου. "Είχα τρέξει πριν δύο χρόνια στην Καλαμάτα. Πολλά έχουν αλλάξει από τότε. Καταρχήν η διοργάνωση φέτος είναι εξαιρετική. Από εκεί και πέρα έχουν αλλάξει πολλά σε σχέση με εμένα.

Ξεπέρασα πολλά προβλήματα τον τελευταίο χρόνο. Παρόλα αυτά ήμουν πολύ καλά το τελευταίο διάστημα και περίμενα έναν πολύ καλό χρόνο, ακόμη λίγο καλύτερο από το σημερινό. Θα συνεχίσω στα Χανιά την ερχόμενη Κυριακή, όπου πιστεύω να τρέξω γρηγορότερα. Ο στόχος είναι η συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, ωστόσο γνωρίζω πως δεν θα είναι εύκολο να το πετύχω", είπε η Καραγιάννη.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου δεν κατάφερε να τερματίσει τον σημερινό αγώνα, καθώς έχασε τον ρυθμό της από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα στα εμπόδια. Η αθλήτρια θα επιστέψει στη δράση την ερχόμενη εβδομάδα στα "Βενιζέλεια- Χανιά". Νικήτρια του αγώνα ήταν η Μάικεν Τιμ Λιμ (Ολλανδία) με 13.16.
Διαβάστε επίσης

Χάλκινο μετάλλιο ο ΝΟΧ στο Hellas Open

 

 

 

 

Τις δράσεις της ΕΠΑΘΛΑ από την ίδρυσή της παρουσίασε ο γγΑ και πρόεδρος της Πλατφόρμας, Γιώργος Μαυρωτάς

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics