Breaking News
26 Ιουνίου 2022

Αυλαία με 6η παγκόσμια θέση για Κρομμυδάκη και Γιαλαμά στο Highlight

 

Με την κατάληψη της 6ης θέσης στον τελικό του Highlight ολοκλήρωσε η Εθνική μας ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης την εξαιρετική της παρουσία στο 19ο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Μέλη της χορογραφίας, την οποία εκτέλεσαν άψογα οι Ελληνίδες αθλήτριες, ήταν για μια ακόμα φορά οι Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Κρυσταλλένια Γιαλαμά. Τα δύο κορίτσια, του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και του Ωρίωνα Ηρακλείου αντίστοιχα, έδωσαν πραγματικά τον καλύτερό τους σε όλη τη διοργάνωση, επιβεβαιώνοντας το ταλέντο και μεγάλες τους τις δυνατότητες. Αλλωστε και οι δύο ήταν μέσα σε όλες τις ομαδικές χορογραφίες, καθώς υπενθυμίζεται ότι μαζί με τα άλλα κορίτσια της Εθνικής μας κατέλαβαν την 4η θέση στο Κόμπο, την 5η θέση στο Τεχνικό Ομαδικό, την 6η θέση στο Highlight και την 8η στο Ελεύθερο Ομαδικό.

Στο Highlight, η Ελλάδα αγωνίστηκε με τις Ζωή Αγραφιώτη, Μαρία Αλζιγκούζη – Κομηνέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Μαλκογεώργου, Αντριάνα Μισίκεβιτς και Λυδία Παπαναστασίου (αναπλ. Ζωή Καράγγελου) εκτελώντας όμορφα το πρόγραμμά τους με θέμα “το υπέροχο ελληνικό πνεύμα και η ψυχή” και βαθμολογήθηκαν με 87,2333 βαθμούς.

neakriti.gr
Διαβάστε επίσης

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 7,84 μ προκρίθηκε για τον τελικό

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics