Breaking News
28 Ιουνίου 2022

Μεσογειακοί Αγώνες: «Χρυσή» η Κυδωνάκη στο καράτε


Δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα, πάλι από το καράτε, στον Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν.

Η Ηρακλειώτισσα αθλήτρια του καράτε Κέλλυ Κυδωνάκη νίκησε την Γιοβάνοβιτς (Μαυροβούνιο) στον τελικό της κατηγορίας των +68κ και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, μία ημέρα αργότερα από τον Διονύση Ξένο (-67κ).

 Η Κυδωνάκη μέχρι τον τελικό απέκλεισε κατά σειρά τις Μελτέμ Χοτσάογλου Ακιόλ (Τουρκία), Ιβάνα Πέροβιτς (Σερβία) και Αουρόρα Ζινοβία Κριβέλι (Ιταλία).

Είναι το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους Μεσογειακούς, ξανά στο καράτε, καθώς προηγήθηκε μία ημέρα πριν αυτό του Διονύση Ξένου στην κατηγορία -67κ.

 Η Εθνική Γυναικών βόλει ζευγάρωσε τις νίκες της στους Μεσογειακούς Αγώνες τεπικρατώντας με 3-0 (25-19, 25-14, 25-22) της Αιγύπτου και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλο.

Τυπικά, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα χρειάζεται στον αυριανό αγώνα (28/6, 14:00) με τη Βόρεια Μακεδονία ένα σετ προκειμένου να εξασφαλίσει την πρωτιά, αλλά έχοντας νικήσει τις πιο δυνατές ομάδες του Β΄ ομίλου λογικά δεν θα έχει πρόβλημα.
ekriti.gr
Διαβάστε επίσης

Ο ΟΦΗ έχει επιλέξει μία συγκεκριμένη πολιτική και θα φανεί στην πορεία εάν θα του βγει.

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 27/06/2022 [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics