Breaking News
03 Ιουλίου 2022


Μπορεί ο ΟΦΗ να ενδιαφέρεται ακόμη για τον Λουίς Φελίπε, όμως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θέλει να πουλήσει και όχι να δανείσει τον ποδοσφαιριστή.

 

ΟΦΗ: Απομακρύνεται ο Λουίς Φελίπε
Δεν αποτελεί μυστικό η επιθυμία των ανθρώπων του ΟΦΗ να κρατήσουν και την νέα σεζόν με την μορφή δανεισμού τον Λουίς Φελίπε. Παρόλα αυτά, η υπόθεση δεν εξαρτάται από εκείνους αλλά από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Συγκεκριμένα, η πορτογαλική ομάδα επιθυμεί την πώληση του Πορτογάλου επιθετικού και δεν συμφωνεί σε νέο δανεισμό του σύμφωνα με την Record.

Διαβάστε Επίσης
Σοϊλέδης: «Με τα πρώτα λεφτά από τον Ολυμπιακό, πήγα τα αδέρφια μου σε κέντρα αποτοξίνωσης»
Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ από την χώρα της Ιβηρικής αναφέρει πως η Σπόρτινγκ:

«Έχει δεχθεί προτάσεις για δανεισμό, αλλά θέλει να τον πουλήσει και προσφορές δεν υπάρχουν. Ο Φελίπε έχει συμβόλαιο ως τον Ιούλιο του 2024 και δεν υπολογίζεται από τον Ρούμπεν Αμορίμ».
fosonline.gr

Διαβάστε επίσης

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Δύο χρυσά για την Ελλάδα με Κορακάκη και Ντουντουνάκη, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics