Breaking News
25 Ιουλίου 2022

Kamena Vourla Open: Χρυσές Αντωνακάκη/Περδικάκη

 

Το τουρνουά beach volley «Kamena Vourla Open», ολοκληρώθηκε επιτυχώς, βρίσκοντας την κρητική γυναικεία συμμετοχή να κατακτά το χρυσό.

Οι Γεωργίνα Αντωνακάκη και Ιωάννα Περδικάκη, διέγραψαν μία πετυχημένη πορεία μέχρι να φτάσουν στον τελικό του τουρνουά, όπου και τελικά ανταμείφθηκαν με το χρυσό. Στον τελικό, αντιμετώπισαν το δίδυμο Αγριοδήμου/Καραγκούνη, και ενώ βρέθηκαν πίσω με 1-0 στα σετ, κατάφεραν να αποσπάσουν τη νίκη με ανατροπή ολοκληρώνοντας με 2-1.

Στον αντίστοιχο τελικό της διοργάνωσης για τους άντρες, οι Ραφαήλ Μπανιώτης και Γιώργος Τερζόγλου, κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-0 σετ του Παναγιώτη Ιωαννίδη και του Θοδωρή Παπαδημητρίου, επισφραγίζοντας την εξαιρετική πορεία τους, καθώς έφυγαν από τη διοργάνωση με μόλις ένα χαμένο σετ.

 

Η αγωνιστική δράση για το Beach Volley δε τελειώνει εδώ, αφού 29-31 Ιουλίου στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης θα διεξαχθούν οι αγώνες για την ανάδειξη των πρωταθλητών Ελλάδος για το 2022.

Η πορεία των Αντωνακάκη/Περδικάκη ως το χρυσό μετάλλιο:

Φάση ομίλων: Αντωνακάκη/Περδικάκη – Μάλεσιτς/Πήττα 2-0 (21-9, 21-19)
Σαμπάτη/Χριστοδούλου – Αντωνακάκη/Περδικάκη 0-2 (21-23, 23-25)
Προημιτελικός: Αντωνακάκη/Περδικάκη – Παππά/Τριγωνίδου 2-1 (14-21, 21-16, 15-7)
Ημιτελικός: Αντωνακάκη/Περδικάκη – Κατσίκα/Σιρίνινα 2-0 (21-8, 21-12)
Τελικός: Αγριοδήμου/Καραγκούνη – Αντωνακάκη/Περδικάκη 1-2 (24-22, 17-21, 10-15)

onsports.gr
Διαβάστε επίσης

Άκρως επιτυχημένος ο Τελικός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής κολύμβησης

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics