Breaking News
07 Αυγούστου 2022

Ολοκλήρωσαν το πολύ σημαντικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο εξωτερικό οι εθνικές μας ομάδες ανδρών και γυναικών και επιστρέφουν την Κυριακή 07/08 στην Αθήνα με τις καλύτερες εντυπώσεις και για να κάνουν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

τις τελευταίες προπονήσεις πριν από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ατομικών αγωνισμάτων του Μονάχου (13-21/08). Η 4άδα των ανδρών, που είναι στην αποστολή για τη βαυαρική πρωτεύουσα, οι Γιάννης Σγουρόπουλος, Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, Γιώργος Σταματούρος μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Βατσακλή, μετείχε από τη Δευτέρα 01/08 σε καμπ στη Βουδαπέστη, όπου εκτός από την εθνική Ουγγαρίας βρίσκονταν Φιλανδοί και Ισπανοί διεθνείς. Επίσης αυτή τη βδομάδα πέντε αθλήτριες του αντίστοιχου γυναικείου συγκροτήματος, οι Κατερίνα Τόλιου, Κωνσταντίνα Παρίδη, Ελισάβετ Τέρπου, που θ’ αγωνιστούν στο Μόναχο, όπως και οι Αλίκη Κιούφη, Μαλαματένια Παπαδημητρίου, πήραν μέρος μαζί με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Καρύτσα σε συγκέντρωση προετοιμασίας στο Χάβιροφ της Τσεχίας με διεθνείς από τη διοργανώτρια χώρα, την Ουγγαρία και την Πολωνία. Κάνουν κι ένα χαλάρωμα το πρωί της Κυριακής και το μεσημέρι παίρνουν την πτήση της επιστροφής. Η Παπαδημητρίου έμεινε λιγότερο διότι έπρεπε να μεταβεί στο Μαρόκο για το Youth Contender του Αγκαδίρ, στο οποίο αγωνίστηκε το Σάββατο 06/08 για την κατηγορία Under 19 και αποκλείστηκε στη φάση των γκρουπ.

Διπλές προπονήσεις και πολλή δουλειά στο τραπέζι περιλάμβαναν τα καμπ και με την παρουσία σπουδαίων αθλητών και αθλητριών άπαντες έμειναν ευχαριστημένοι από την ποιότητα της δουλειάς.

Τις προάλλες η Ευρωπαϊκή Ένωση του αθλήματος δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της (ettu.org) ρεπορτάζ για τη συγκέντρωση των ανδρών στη Βουδαπέστη και σήμερα Σάββατο έπραξε το ίδιο και για την προετοιμασία των γυναικών στο εθνικό προπονητικό κέντρο της Τσεχίας, στο Χάβιροφ. Μεταξύ των εξαιρετικών αθλητριών Χάνα Ματέλοβα (Τσεχία, 5ο φαβορί του Ευρωπαϊκού) και Ντόρα Μάνταρας (Ουγγαρία, νούμερο 21) ανέφερε και την Κατερίνα Τόλιου, η οποία είναι seeded no. 55 για το Μόναχο, ενώ δημοσίευσε τη σχετική αναμνηστική φωτογραφία. «Η προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βρίσκεται στο πικ της και ήδη οι αθλήτριες περνούν τον περισσότερο από τον χρόνο τους στα τραπέζια. Έχουμε επίσης φυσιοθεραπευτή και εξαιρετικούς βοηθούς προπόνησης εδώ», τόνισε ο Πετρ Νέντομα ομοσπονδιακός προπονητής της Τσεχίας στις γυναίκες.

Μία ακόμα είδηση σχετικά με ανάλογη εκδήλωση είναι ότι ο σημερινός πρωταθλητής Ελλάδας του απλού εφήβων Στάθης Μανωλόπουλος προσκλήθηκε και θα πάρει μέρος στο προπονητικό καμπ, που θα οργανώσει στην αίθουσά της η Λιντς Φρόσμπεργκ. Πρόκειται βεβαίως για το μεγάλο ευρωπαϊκό σωματείο, στο οποίο εντάχθηκαν φέτος η Παπαδημητρίου και η Χρυσή Φωτιάδου. Πραγματοποιεί καμπ, ήθελε και αθλητή με αμυντικό στυλ παιχνιδιού και ο Μανωλόπουλος θ’ ακολουθήσει το προπονητικό πρόγραμμα από τις 15 έως τις 25 Αυγούστου. Στο καμπ θα βρεθεί από την αρχή και η Παπαδημητρίου με τη Φωτιάδου.

Στο Salle Couverte De Bensergao στο Αγκαδίρ στο μεταξύ, η Παπαδημητρίου αγωνίστηκε σήμερα Σάββατο, στην προτελευταία μέρα του όπεν του World Table Tennis, στην κατηγορία αθλητριών έως 19 ετών. Σχηματίστηκαν 4 γκρουπ, βρέθηκε στο 2ο από τη δεύτερη σειρά των seedingκαι έμεινε έξω από το κυρίως ταμπλό των «8» με την 3η θέση.

Η σημερινή πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού νεανίδων έκανε πρεμιέρα με νίκη 3-0 σετ απέναντι στη Σοφία Πεγκράγκουι από το Μαρόκο (11-5, 11-7, 11-8). Στη συνέχεια έδωσε γερή και κρίσιμη αναμέτρηση με την επικεφαλής του γκρουπ Ματίλντε Πίντο από την Πορτογαλία και κάμφθηκε με 3-2 (11-4, 9-11, 4-11, 12-10, 3-11). Η ίδια αθλήτρια είχε νικήσει νωρίτερα με 3-2 και τη Ρίτσα Μιρτσάντανι κι έτσι ο απογευματινός αγώνας με την πρωταθλήτρια από την Ινδία ήταν καθοριστικός για τη 2η προνομιούχο θέση. Τελικά η Παπαδημητρίου ηττήθηκε με 3-0 σετ και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση (11-13, 7-11, 7-11). Στην τεχνική καθοδήγηση είχε τον Ανέστη Καριοφυλλίδη.

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΝΔΡΩΝ 2021-2022

Εν τέλει δεν αναδεικνύεται νικητής στο Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών της περιόδου 2021-2022, όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση του αθλήματος. Η διοργάνωση ήταν στα ημιτελικά όταν έγινε η στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία και είχε παρθεί η απόφαση για αποκλεισμό των δύο ρωσικών ομάδων από τη συνέχεια. Η ETTUείχε αποφασίσει αρχικά να πάει ο τίτλος στη γερμανική Μπορούσια Ντίσελντορφ, όμως η Όρενμπουργκ και η UMMC κατέθεσαν έφεση, κινήθηκαν νομικά και «πάγωσαν» τις εξελίξεις. Τώρα η ETTU ανακοίνωσε ότι «το διοικητικό συμβούλιο επιβεβαίωσε ότι οι ημιτελικοί και οι τελικοί δεν θα διεξαχθούν για την προστασία των παικτών και των συμμετεχόντων, και την ακεραιότητα της διοργάνωσης.

Η απόφαση ελήφθη μετά από διαβούλευση με όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν στους ημιτελικούς και τους τελικούς, καθώς και με τον SportradarGroup, τον αποκλειστικό κάτοχο δικαιωμάτων μέσων ενημέρωσης και μάρκετινγκ για αυτόν τον θεσμό. Συμφωνήθηκε ότι δεν θα ήταν δυνατό οι υπόλοιποι αγώνες να διεξαχθούν με ασφάλεια και δίκαια. Επομένως, δεν θα υπάρξει νικητής της σεζόν 2021-2022».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιάνις Στρέλνιεκς, φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics