Breaking News
08 Αυγούστου 2022

Πάλεψαν για το χρυσό μετάλλιο, αλλά τελικά αναδείχτηκαν στη 2η θέση του κόσμου…

Ο λόγος για την Εθνική μας ομάδα πόλο νεανίδων η οποία λύγισε στον μεγάλο τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Βελιγράδι με σκορ 10-8 από τις ΗΠΑ, κατακτώντας έτσι το ασημένιο μετάλλιο.
KTEO Κρήτης
Οι εκπληκτικές “γοργόνες” της Ελλάδας παραμένουν ωστόσο… χρυσές στις καρδιές μας, έχοντας κατακτήσει μια ακόμα τεράστια διάκριση σε διεθνή διοργάνωση, επιβεβαιώνοντας ότι το γυναικείο πόλο έχει μέλλον στο παγκόσμιο στερέωμα.

Ο τελικός ήταν συγκλονιστικός, με τις Αμερικανίδες να αιφνιδιάζουν αρχικά και να προηγούνται με 4-1, 5-2 και 6-3, αλλά οι Ελληνίδες βελτιώθηκαν στη συνέχεια σε όλους τους τομείς και ισοφάρισαν σε 6-6 στο ημίχρονο.

Στα δύο τελευταία οκτάλεπτα τα δύο συγκροτήματα έπαιξαν συγκρατημένα και με κλειστές άμυνες. Με τις ΗΠΑ να έχουν προσαρμόσει το παιχνίδι τους στην εξουδετέρωση των δυο μεγάλων επιθετικών ατού της Εθνικής (Τορνάρου και Τριχά), να εκμεταλλεύονται καλύτερα τον παίκτη παραπάνω, να παίρνουν προβάδισμα 8-7 και 9-8 και να φτάνουν τελικά στη νίκη με το τελικό 10-8, αφού οι Ελληνίδες δεν μπόρεσαν ν’ απαντήσουν στο φινάλε.

Πολυτιμότερη παίκτρια (MVP) της διοργάνωσης αναδείχθηκε η Ελληνίδα Φωτεινή Τριχά.

 

ΕΛΛΑΔΑ – ΗΠΑ 8-10

Oκτάλεπτα: 2-5, 4-1, 1-2, 1-2

Ελλάδα (Ευτυχία Καραγιάννη): Καραγιάννη, Σάντα, Καλογεροπούλου 1, Σιούτη 2, Ευφρ.Τσιμάρα, Χαλδαίου 2, Τορνάρου, Κουρέτα 2, Ανδρεάδη, Τριχά 1, Λασκαρίδου, Καραμπέτσου, Κωνσταντοπούλου.

ΗΠΑ (Ρόμπερτ Ιθαν): Κάρπεντερ, Κατζανίγκα, Ρόσσι, Άουσμους 2, Χόκινς 1, Τζόνσον, Στράικερ 2, Φλιν 3, Μποναγκουίντι 1, Σνάιντερ, Κνέπερ 1, Γούντχεντ, Στιλ.

athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 087/08/2022 [vid]

 

 

 

Beach Volley k19-Η Ελευθερία και η Νικολέτα Φανιουδάκη είναι οι πρωταθλήτριες Ελλάδας

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics