Breaking News
03 Σεπτεμβρίου 2022

Με απουσίες και στον Βόλο ο ΟΦΗ

 

Ο ΟΦΗ αναχωρεί με πολλές απουσίες για το εκτός έδρας ματς με τον Βόλο, καθώς δεν μπόρεσε να συμπληρώσει ούτε 20άδα.
Στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια βρίσκονται 19 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων τρεις τερματοφύλακες. Ετοιμοπόλεμος είναι ο Καμάου, ενώ εκτός έμειναν οι Μπαλογιάννης, Τσιλιανίδης, Ντουρμισάι, Νέιρα και Τοράλ, οι οποίοι έχουν προστεθεί στο απουσιολόγιο μαζί με τον άτυχο της νέας σεζόν Γρίβα.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ:

Με αγωνιστικό παιχνίδι στο μισό γήπεδο και δουλειά στις στατικές φάσεις, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το εκτός έδρας ματς κόντρα στον Βόλο ΝΠΣ (4/9, 19:00).

Πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν οι Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, Κοσμάς Τσιλιανίδης και Fjorin Durmishaj, με τους Juan Neira και Jon Toral να κάνουν θεραπεία. Οι παραπάνω έμειναν εκτός αποστολής, όπως ο επίσης τραυματίας, Φροίξος Γρίβας αλλά και ο Βασίλης Σηφάκης.

Την 19μελή αποστολή, στην οποία επέστρεψε ο Bruce Kamau, απαρτίζουν οι: Stevens, Σωτηρίου, Μανδάς, Larsson, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Yohou, Thorarinsson, Diousse, Mellado, Στάικος, Αποστολάκης, Μπουζούκης, Θεοδοσουλάκης, Kamau, Dicko.

athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Τουρνουά Feeder Βουλγαρίας: Ήττα και αποκλεισμός για Σγουρόπουλο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics