Breaking News
18 Σεπτεμβρίου 2022

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η “τεράστια” Ισπανία κάνοντας το νταμπλ September 18, 2022 στις κατηγορίες ΑΘΛΗΤΙΚΑ,

Η τεράστια αυτή ομάδα του μπάσκετ, η Ισπανία, στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Ευρωμπάσκετ του Βερολίνου 2022 νικώντας και τη Γαλλία με 88 – 76 σε έναν πολύ όμορφο μπασκετικά αγώνα. Η Ισπανία επί δυο δεκαετίες πρωταγωνιστούν συνεχώς έχοντας πλεον τέσσερα Ευρωπαϊκά χρυσά, ενώ είναι και κάτοχος του Παγκοσμίου πρωταθλήματος… Και σήμερα η ομάδα του Σκαριόλο παρέδωσε μαθήματα άμυνας… Φοβερή εμφάνιση από τα αδέρφια Ερνάνγκομεθ. Απίθανη εμφάνιση από τον Χουάντσο Ερνάνγκομεθ (27 πόντοι με 7/9 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), άξιοι συμπαραστάτες του ο αδερφός του, Γουίλι (14 πόντοι, 8 ριπάουντ), ο Μπράουν (14 πόντοι, 11 ασίστ) και ο Χάιμε Φερνάντεθ (13 πόντοι).

Πηγή: paron.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 18/09/2022

 

 

 

Σήμερα 18 Σεπτεμβρίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics