Breaking News
30 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας διοργανώνει το προσεχές Σαββατοκύριακο (01-02/10) στη θαλάσσια περιοχή Φανερωμένης Σκοπής Σητείας τον αγώνα Ιστιοσανίδας GR WAVE FEST FANEROMENI 


Ο αγώνας είναι κατηγορίας FUN BOARD και το δελτίο τύπου μας δίνει τις λεπτομέρειες:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας και η Περιφέρεια Κρήτης στα πλαίσια του ετήσιου προγράμματος Αγώνων συνδιοργανώνουν στις 1 και 2 Οκτωβρίου στην θαλάσσια περιοχή Φανερωμένης Σκοπής Σητείας τον καθιερωμένο αγώνα Ιστιοσανίδας κατηγορίας FUN BOARD, με ονομασία: GR WAVE FEST FANEROMENI 2022.

Ο αγώνας πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ομίλου Ιστιοσανίδας Ηρακλείου. Το πρόγραμμα αγώνων ξεκινά το Σάββατο 01/10/2022 στις 09:00 πμ. και λήξη στις 17:00 μμ. και θα συνεχιστεί την Κυριακή 02/10/2022 στις 09:00 πμ. Με λήξη στις 16:00 μμ.

Προσκαλούνται οι πολίτες να παρακολουθήσουν τους εντυπωσιακούς αγώνες και να στηρίξουν τους αθλητές που συμμετέχουν οι οποίοι θα προσφέρουν μοναδικό θέαμα.»
athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

Στο τοπικό Ηρακλείου θα δοθεί η επανεκκίνηση για τον Εργοτέλη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics