Breaking News
22 Οκτωβρίου 2022

Καραβέλα στον πάγκο του ΟΦΗ με Λαμία


Υπό την καθοδήγηση του Πέδρο Καραβέλα θα δώσει το κρίσιμο ματς με τη Λαμία ο ΟΦΗ. Μετά το διαζύγιο με τον Νίκο Νιόπλια, ο μέχρι πρότινος βοηθός του θα κάτσει στον πάγκο των Κρητικών τη Δευτέρα.

Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις
Με υπηρεσιακή λύση στον πάγκο θα παραταχθεί στο επόμενο ματς ο ΟΦΗ.
Το μεσημέρι της Παρασκευής οριστικοποιήθηκε η αποχώρηση του Νίκου Νιόπλια, με τους Κρητικούς ν’ ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας μαζί του.
Εν αναμονή λοιπόν του αντικαταστάτη του, αποφασίστηκε ότι στο κρίσιμο παιχνίδι της Δευτέρας με τη Λαμία την ομάδα θα καθοδηγήσει ο Πέδρο Καραβέλα.
Πέραν του Πορτογάλου (που είχε μέχρι πρότινος πόστο β’ βοηθού), στο τεχνικό τιμ παραμένει και ο Γιώργος Ερμίδης, ενώ μέχρι την έλευση νέου τεχνικού, καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο Γιώργος Γαυγιωτάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.
sport-fm.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Δύο χάλκινα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό άρσης βαρών Κ23 η εξαιρετική Δέσποινα Χαριτοπούλου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics