Breaking News
30 Νοεμβρίου 2022

Νωρίτερα το Εργοτέλης – Ηλιούπολη

 

Αλλαγή προέκυψε στην ώρα έναρξης της αναμέτρησης του Εργοτέλη με την Ηλιούπολη στο Λίντο για την 10η αγωνιστική της Γ' Εθνικής μπάσκετ ανδρών.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και θα ξεκινήσει δυόμισι ώρες νωρίτερα από την αρχικά ορισθείσα (ώρα έναρξης). Η αλλαγή έγινε μετά από συμφωνία των δύο ομάδων για συγκοινωνιακούς λόγους.

Η ενημέρωση της ομοσπονδίας αναφέρει σχετικά:

Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΓΣ Εργοτέλης – ΓΣ Ηλιούπολης της 11/12/22 για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (2ος όμιλος) αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 14:30 στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο

athlitiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 30/11/2022 [vid]

 

 

 

 

Σε εορταστικό κλίμα θα γίνουν οι αγώνες της Ιππικής Δεξιοτεχνίας και της Υπερπήδησης Εμποδίων

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics