Breaking News
01 Δεκεμβρίου 2022

ΟΦΗ: Υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο την αποστολή της Αντερλεχτ - Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του φιλικού



Αργά το βράδυ της Τετάρτης (30/12) έφτασε στο Ηράκλειο η Άντερλεχτ που θα κάνει μία εβδομάδα προετοιμασία στην Κρήτη μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων για το Μουντιάλ.

Ο Βέλγικος σύλλογος έφτασε στο Ηράκλειο αργά το βράδυ της Τετάρτης, με αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΟΦΗ να υποδέχεται στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης την αποστολή και να την καλωσορίζει.

Πιο συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος, Ηλίας Πουρσανίδης, ο τιμ μάνατζερ, Σάββας Τσαμπούρης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Μανώλης Βογιατζάκης βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να υποδεχτούν την αποστολή.

Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει την Άντερλεχτ στις 7 απόγευμα του Σαββάτου σε ένα σπουδαίο φιλικό στο γήπεδο Θόδωρος Βαρδινογιάννης

 ekriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 30/11

 

 

 

 

Γ’ Εθνική:Τα αποτελέσματα των αγώνων της 4ης αγωνιστικής(30/11)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics