Breaking News
03 Δεκεμβρίου 2022

Ο ΟΦΗ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με την Άντερλεχτ, στο διεθνές φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο γήπεδο Θόδωρος Βαρδινογάννης , παρουσία λίγων φιλάθλων.

Η κρητική ομάδα είχε αρκετά καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο ήταν μπροστά στο σκορ.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο σκορ στο 8' με ωραίο πλασέ του Μπαλογιάννη.

Η Κρητική ομαδα δέχτηκε την ισοφάριση στο 49' όταν ο Ραμάνα με ωραία προσπάθεια νίκησε τον Στίβενς.

Στη συνέχεια του φιλικού και με τις αλλαγές που έκαναν οι δύο ομάδες έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού, με τον ΟΦΗ να φτάνει πολύ κοντά στο 2-1 στο 75', όμως το πλασέ του Μαρινάκη απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Άντερλεχτ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Χρήστος Κρασαγάκης με βοηθούς του τους Κωνσταντίνο Μάτσα και Μανώλη Μπελαδάκη από την ΕΠΣ Ηρακλείου με τέταρτο διαιτητή τον Μανώλη Μανδαλενάκη

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς (46′ Στέφενς), Βούρος (46′ Διαμαντής), Πασαλίδης, Γιόχου (72′ Αποστολάκης), Λάρσον (65′ Καμάου), Μεγιάδο (46′ Στάικος), Ντιουσέ (80′ Φαλατά), Μπαλογιάννης (88′ Αλμοχαϊμέντ), Μαρινάκης, Τζου (77′ Μπιφουμά), Ντικό (65′ Μπουζούκης)

Άντερλεχτ (Μπράιαν Ρίμερ): Βερμπρούγκεν, Ανγκούλο, Άρνσταντ, Ασιμερού, Μπουτέρα, Ντελκρουά, Μουρίγιο, Ραμάν, Ραφαέλοφ, Σασίκι, Τρέμπελ

Με πεντζοζάλι «υποδέχθηκε» την Αντερλεχτ

Με έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο «υποδέχθηκε» ο ΟΦΗ την Αντερλεχτ, λίγο πριν αρχίσει το αποψινό (3/12) μεταξύ τους φιλικό.

Η Σχολή Χορού Μαυρόκωστα προσέφερε ένα μουσικοχορευτικό θέαμα όπου το πεντοζάλι «κυριαρχούσε» και έτσι τα μέλη της αποστολής του βελγικού club πήραν... γεύση από Κρήτη.

 Διακοπή στο 15' λόγω βεγγαλικών

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ έριξαν βεγγαλικά στο φιλικό με την Άντερλεχτ, όμως κάποια από αυτά έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο και το ματς διακόπηκε στο 15' προσωρινά!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 03/12/2022 [vid]

 

 

 

 

Η Αλεξανδρούπολη στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με το 3ο αναπτυξιακό τουρνουά της

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics