Breaking News
14 Φεβρουαρίου 2023

Η βρετανική ομάδα της Formula 1 έκανε τα αποκαλυπτήρια του μονοθεσίου της για τη σεζόν 2023.

 

Formula 1: Παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο η Aston Martin
Λίγες μόλις ώρες μετά την παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της McLaren, η Aston Martin παρουσίασε στο κοινό της Formula 1 την AMR23 και έγινε η έβδομη ομάδα του grid που αποκαλύπτει το δημιούργημά της.


Τα αποκαλυπτήρια έγιναν παρουσία του οδηγικού δίδυμου της βρετανικής ομάδας για την φετινή σεζόν, Φερνάντο Αλόνσο και Λανς Στρολ. Ο Ισπανός αντικαθιστά στον Σεμπάστιαν Φέτελ, ενώ ο Καναδός βρίσκεται στην τρίτη του σεζόν στα πράσινα.

H AMR23 είναι εμφανώς ένα πολύ διαφορετικό μονοθέσιο σε σύγκριση με το περσινό. Σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νταν Φάλοουζ, το 95% του μονοθεσίου έχει αλλάξει εξ’ ολοκλήρου.

Την περσινή σεζόν η Aston Martin τερμάτισε στην 7η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών και φέτος -συμπληρώνει 110 χρόνια ιστορίας- θέλει να κάνει το επόμενο βήμα, προσπαθώντας να τερματίσει στην πρώτη τετράδα.

Η Aston Martin θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 14/2 το shakedown του νέου μονοθεσίου της στην πίστα του Σίλβερστον. Το τριήμερο 23-25 Φεβρουαρίου θα μεταβεί στο Μπαχρέιν για τις τρεις ημέρες χειμερινών δοκιμών του 2023.

 

Τον χορό των παρουσιάσεων θα συνεχίσει την Τρίτη (14/2) η Ferrari, την Τετάρτη (15/2) η Mercedes και την αυλαία θα κλείσει την Πέμπτη (16/2) η Alpine.
fosonline.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 13 Φεβρουαρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Η Ηρακλειώτικη ομάδα επικράτησε του Αστέρα Τρικάλων με χαρακτηριστική άνεση (76-19)

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics