Breaking News
19 Φεβρουαρίου 2023

H Κυριακή θα κυλήσει με αρκετή ηλιοφάνεια με ελάχιστες νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές που θα διέρχονται στα δυτικά και βορειοδυτικά αλλά και στις Κυκλάδες.

Οι νεφώσεις αυτές κατά τη διάρκεια της νύχτας ίσως οδηγήσουν σε κάποιες ομίχλες με την ορατότητα να είναι περιορισμένη κατά τόπους.H Κυριακή θα κυλήσει με αρκετή ηλιοφάνεια με ελάχιστες νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές που θα διέρχονται στα δυτικά και βορειοδυτικά αλλά και στις Κυκλάδες. Οι νεφώσεις αυτές κατά τη διάρκεια της νύχτας ίσως οδηγήσουν σε κάποιες ομίχλες με την ορατότητα να είναι περιορισμένη κατά τόπους.
Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί στα 4 με 5 μποφόρ στο Ιόνιο ενώ στο Αιγαίο στο νοτιοδυτικό τμήμα θα φτάσουν μέχρι και τα 6 με 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία σημειώνει νέα άνοδο και θα ανέβει σε υψηλότερα επίπεδα από το κανονικό για την εποχή. Στις μέγιστες τιμές της στα βόρεια θα κινηθεί στους 17 με 19 βαθμούς ενώ 20αρια αναμένονται στα νότια της ηπειρωτικής χώρας. Στα νησιά θα φτάσει τους 16 βαθμούς.
Αναλυτικά ο καιρός κατά τόπους από την ΕΜΥ για την Κυριακή 19/2ΑΤΤΙΚΗΚαιρός: Γενικά αίθριος.Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5, στα δυτικά τοπικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚαιρός: Σχεδόν αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές.Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 02 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗΚαιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλες στα ανατολικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 00 (μηδέν) έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη όπου τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί τοπικός παγετός.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια 5 τοπικά έως 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κατά τόπους θα είναι περιορισμένη.Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 04 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗΚαιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στην Κρήτη.Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα δυτικά από το απόγευμα τοπικά έως 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΕΥΒΟΙΑΚαιρός: Γενικά αίθριος.Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

sportime.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων πήρε το κρητικό ντέρμπι στο πρωτάθλημα της Α2 πόλο

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics