Breaking News
20 Φεβρουαρίου 2023

Ανακοινώθηκε το 8ο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων στο Ηράκλειο

 

Την πραγματοποίηση διοργάνωσης σφυροβολίας ανακοίνωσε το ΕΑΚΗ. Πρόκειται για το 8ο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (25/2) στο στάδιο Ελευθερίας.
KTEO Κρήτης
Ανάμεσα στους αθλητές που θα λάβουν μέρος και αυτοί του Ελ. Βενιζέλου, που θα έχουν έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσουν νέες μεγάλες επιδόσεις.

Η ανακοίνωση από το ΕΑΚ Ηρακλείου:

Το 8ο αναβαθμισμένο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων θα γίνει φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην πόλη του Ηρακλείου, το Σάββατο (25/2).

Μια διοργάνωση – γιορτή – για τους αθλητές των ρίψεων όλων των κατηγοριών, που έχουν την ευκαιρία να δείξουν τις αγωνιστικές τους ικανότητες. Του αγώνες διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ), υπό την Αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και με την συνεργασία και του ΕΑΚΗ.

Ο σύγχρονος, κορυφαίος Ολυμπιακών προδιαγραφών κλωβός, οι ανακατασκευασμένες βαλβίδες σε συνδυασμό με την εξαιρετική “θέση” που βρίσκεται το Στάδιο Ελευθερίας μας προϊδεάζει για μεγάλα ρεκόρ από τους κορυφαίους ρίπτες της Ελλάδας.

Να είμαστε όλοι εκεί!!!

Διοικούσα Επιτροπή Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου.
Athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Το «εισιτήριο» για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Φουκουόκα πήρε ο Απόστολος Παπαστάμος

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics