Breaking News
05 Μαΐου 2023

Ντρισμπιώτη: Ο Μπρέντ Βάλανς νέος της προπονητής



Ο Αυστραλός Μπρεντ Βάλανς είναι ο νέος προπονητής της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη.

Ντρισμπιώτη: Ο Μπρέντ Βάλανς νέος της προπονητής
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αποφάσισε να συνεργαστεί με τον έμπειρο τεχνικό, στο γκρουπ του οποίου γυμνάζονται κορυφαία ονόματα του βάδην.

Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 20χλμ. και 35χλμ. βρέθηκε τα Χριστούγεννα για μεγάλο διάστημα στην Αυστραλία όπου είχε την ευκαιρία να κάνει προετοιμασία στο γκρουπ του Βάλανς και να δει τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει.


Η Ελληνίδα αθλήτρια μάλιστα στον αγώνα που έκανε στη Μελβούρνη πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στα 20χλμ. βάδην και έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Βάλανς το επόμενο διάστημα θα έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να κάνει προετοιμασία με την Ντρισμπιώτη και να είναι μαζί της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων βάδην στο Ποντεμπράντι.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2022 στο Μόναχο έχει μπροστά της δύο μεγάλους στόχους, το Παγκόσμιου της Βουδαπέστης και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.
fosonline.gr


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 05/05/2023 [vid]

 

 

 

 

Ο Καζαντζόγλου και η Χασουράκη Πρωταθλητές Ελλάδας στο Μαθητικό Σκάκι Β΄Γυμνασίου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics