Breaking News
29 Ιουνίου 2023

Ελλάδα - Κροατία 19-5: Με φόρα τα κορίτσια και στον χορό των μεταλλίων



Η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Κορασίδων (Κ15) διέλυσε την Κροατία 19-5 στον προημιτελικό του 3ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ, και μπήκε πλέον στο χορό των μεταλλίων.

Ελλάδα - Κροατία 19-5: Με φόρα τα κορίτσια και στον χορό των μεταλλίων
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Εθνική μας ομάδα πόλο Κορασίδων, καθώς επιβλήθηκε 19-5 της οικοδέσποινας Κροατίας, στον προημιτελικό του 3ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ, και μπήκε πλέον στο χορό των μεταλλίων.

Έτσι, την Πέμπτη (29/6) στις 20.00 απέναντι στην Ουγγαρία θα διεκδικήσει μια θέση στον μεγάλο τελικό. Στον άλλον ημιτελικό, η Ισπανία αντιμετωπίζει την Ιταλία. Να θυμίσουμε ότι στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις, η Ελλάδα ήταν 3η (χάλκινο μετάλλιο) το 2019 στο Κίρισι και 4η το 2021 στο Σέντες.

Διαβάστε Επίσης
Ήρθε η ώρα για το Ποδόσφαιρο Γυναικών στην Ελλάδα να κάνει το επόμενο βήμα
ΕΛΛΑΔΑ- ΚΡΟΑΤΙΑ 19-5

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 6-2, 6-0, 4-0

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Τσόκας): Σαλέχ – Γανίμη, Παπαδοπούλου, Μούζη 1, Μπίκου 3, Κουνδουράκη, Σταυρίδου 1, Καραγιάννη 1, Κρασσά 6, Σαλταμανίκα 2, Μπιτσάκου 3, Ντούλη, Χέλμη 2, Λουπάκη.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Πρέλεβιτς, Γιαζβίν, Γκρεγκόρινα, Ρογκούλι 2, Ματίσεβιτς, Σιστόφ Τάντιτς, Σρόι 2, Μπρζόβιτς, Μόγιας, Γκάλιτς, Γιάνκοβιτς 1, Μορέτι, Ντομαζέτ.

Διαιτητές: Τσακμακόγλου (Τουρκία)), Ντβόρατσεκ (Τσεχία)

fosonline.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφερουν και τα παρακάτω θέματα:

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics