Breaking News
13 Αυγούστου 2023

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

 

ΚΡΙΟΣ: Υπάρχει αρκετή ένταση γύρω σας, αλλά δεν πρέπει να πτοηθείτε. Οσοι είστε σε διακοπές απολαύστε την ελευθερία από υποχρεώσεις και ελάτε όσο πιο κοντά μπορείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ: Απαγορεύονται διά ροπάλου τα έξοδα σήμερα, εκτός κι αν είναι ανάγκη. Η σχέση σας με το χρήμα δεν είναι ούτε αντικειμενική ούτε ουσιαστική. Ξοδεύετε με το ένστικτο και όχι με βάση τις ουσιαστικές σας ανάγκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ρομαντικοί και ευαίσθητοι παρουσιάζεστε σήμερα ενώ δεν πρέπει. Παίρνετε επί προσωπικού κάθε τι που γίνεται γύρω σας και δεν βλέπετε καθαρά τα πράγματα. Θα έχετε πρόβλημα, αν δεν συνέρθετε άμεσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ψυχολογία σας είναι σε ένταση. Ενα εσωτερικό τρέμουλο σαν να περιμένετε κάτι κακό να συμβεί σας έχει καταλάβει και δεν ξέρετε πώς να το αντιμετωπίσετε. Ηρεμήστε, τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί.

ΛΕΩΝ: Τα προβλήματα των φίλων και των προσφιλών σας ανθρώπων φαίνεται να σας αγγίζουν περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Ετσι όμως, δεν πρόκειται να τους προσφέρετε τη βοήθειά σας. Δείτε τα αντικειμενικά και από απόσταση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επαγγελματικές δυσκολίες, που όμως μπορούν να ξεπεραστούν εύκολα, αν αποφασίσετε να τις διαχειριστείτε διπλωματικά και έξυπνα. Υπάρχουν άλλωστε γύρω σας άνθρωποι που έχουν τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν.

ΖΥΓΟΣ: Ενα ταξίδι ή μια μετακίνηση παίζουν σημαντικό ρόλο για σας. Είτε σκέφτεστε να πάτε διακοπές είτε γυρίζετε, σίγουρα η μετάβαση αυτή θα παίξει κάποιο σημαντικό ρόλο σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρνητικές και σχεδόν μακάβριες οι σκέψεις σας σήμερα, σας χαλούν τη διάθεση και σας αποτρέπουν από το να περάσετε καλά. Μην κλειστείτε μέσα, αντίθετα βγείτε και διασκεδάστε, δεν θα το μετανιώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σχέσεις, είτε φιλικές είτε ερωτικές είτε επαγγελματικές, βρίσκονται υπό ανακατάταξη. Κρατήστε τους πιο κατάλληλους συνεργάτες και αφήστε τους άλλους να πάνε στο καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε και λίγο με τα θέματα της υγείας σας. Εχει έρθει ο καιρός να αφουγκραστείτε τις ανάγκες του οργανισμού σας και να μεριμνήσετε για αυτές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενας νέος έρωτας χτυπά την πόρτα της καρδιάς σας και σεις σκέφτεστε ακόμα αν θα ενδώσετε. Μήπως να παίρνατε το ρίσκο, χωρίς να σκέφτεστε τι μπορεί να έχετε περάσει στο παρελθόν;

ΙΧΘΥΕΣ: Αναλαμβάνετε να φέρετε εις πέρας υποχρεώσεις των ανθρώπων του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, κάτι που θα είναι αρκετά επιβαρυντικό για σας, καθώς είναι πολύ πιθανό να παραμελήσετε τις δικές σας.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Δεύτερο χρυσό στο Ευρωπαϊκο πρωτάθλημα Κ23 για τον Στέργιο Μπίλα

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics