Breaking News
19 Σεπτεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός


Το να ζητήσεις βοήθεια ή να προχωρήσεις μόνη σου για ένα θέμα μπορεί να είναι ένα δίλημμα σήμερα. Μπορεί να αναγνωρίσεις που κάποιες ουδέτερες δραστηριότητες εμποδίζουν τους στόχους σου. Το καλύτερο στοίχημα σου θα είναι να βρεις τρόπους να ικανοποιήσεις και τις δυο ανάγκες σου για αλληλεγγύη και αυτοδυναμία, αντί να αισθάνεσαι ότι πρέπει να επιλέξεις το ένα ή το άλλο. Είναι σημαντικό σήμερα να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου πως πρέπει να κρατάς τα πράγματα μέτρια και να διατηρείς τον έλεγχο.

Ταύρος

Το σημερινή μέρα σου θυμίζει τους περιορισμούς ενός συγκεκριμένου στόχου ή πρωτοβουλίας. Μέσα από εμπόδια και καθυστερήσεις σε ενθαρρύνει επίσης το πλανητικό σκηνικό πως πρέπει να διατηρήσεις τους στόχους μέτριους και ρεαλιστικούς. Το να δίνεις προσοχή στις λεπτομέρειες, να κάνεις εργασίες επεξεργασίας ή απλά να επιβραδύνεις τα πράγματα είναι πιο σωστό και αποτελεσματικό. Διαφορετικά είναι μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα από τη ρίζα τους.


Δίδυμοι

Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν τις προσαρμογές αντί για τολμηρές κινήσεις. Η Σελήνη σε ενθαρρύνει να διατηρήσεις τα πράγματα αληθινά και να αποφύγεις να ξεπεράσεις τα όρια ή τις αντοχές σου. Δε χρειάζεται να δοκιμάζεις τα όρια σου. Ένας αργός και σταθερός ρυθμός στα εργασιακά είναι το πιο λογικός. Με τον Ερμή επίσης σε ορθή πορεία μπορείς να διευθετήσεις τις υποθέσεις σου και να προωθήσεις τα σχέδια σου. Οι συζητήσεις μπορούν να έχουν θετική έκβαση και να αποκομίσεις πολλά και θετικά.

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό σήμερα σου υπενθυμίζει ότι θα πρέπει να είσαι ρεαλίστρια. Λάβε υπόψη σου ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι σταθερή για να παραμείνει αποτελεσματική. Η τελειοποίηση των τρεχόντων έργων, ιδιαίτερα αυτών που σχετίζονται με την καριέρα, τα χρήματα, το σύστημα υποστήριξης ή την εργασία σου έχει πλέον νόημα. Είναι μια καλή στιγμή για μια αργή αλλά σταθερή νοοτροπία και τακτική, ειδικά με τον Ερμή τώρα ορθόδρομο.

Λέων

Η Σελήνη σου δίνει τη δυνατότητα να μπορείς να απολαύσεις μια νέα αρχή σε συναισθηματικό επίπεδο. Εκφράζεσαι εύκολα αυτή τη στιγμή κυρίως μέσω της θετικής γλώσσας του σώματος και της προσωπικής ζεστασιάς. Ακόμα κι έτσι, ίσως χρειαστεί να επανεξετάσεις ένα μακροπρόθεσμο στόχο ή να αντιμετωπίσεις κάτι που παρέβλεψες για να ανοίξεις το δρόμο σου. Οι ενέργειες σου υπενθυμίζουν πως πρέπει να κάνεις ένα βήμα τη φορά για καλύτερα αποτελέσματα.

Παρθένος

Η Σελήνη σου υπενθυμίζει την ανάγκη για κάποια συναισθηματική ανανέωση. Δεν είναι ο μόνος λόγος για να αποσυρθείς λίγο από τα πράγματα. Η διέλευση της δείχνει την ανάγκη να προχωρήσεις αργά με μια πρωτοβουλία εργασίας ή υγείας, η οποία θα σε βοηθήσει να επιστρέψεις στο δρόμο σου. Σημεία ελέγχου όπως αυτό, είναι χρήσιμα μακροπρόθεσμα και σύντομα θα δεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Ωστόσο διασκέδασε τη μέρα σου και μην επιτρέψεις στο μυαλό σου να σε οδηγεί σε δύσκολα μονοπάτια.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα υποδεικνύει την ανάγκη να ρυθμίσεις τον εαυτό σου σε τομείς όπου πήγαινες πολύ γρήγορα ή πίεζες πολύ, κυρίως αυτά που σχετίζονται με σχέσεις και δημιουργικά έργα. Οι αλλαγές μπορεί να μην επιφέρουν άμεσα πλεονεκτήματα, αλλά υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι ακόμα κι αν είναι αργή η πρόοδος, είναι πρόοδος. Η συνεργασία με μια ομάδα ή συνεργάτη μπορεί να είναι ιδιαίτερα πετυχημένη, εξοικονομώντας χρόνο και φέρνοντας ευχαρίστηση στη ζωή σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της οικειότητας σου, συνεχίζοντας να ενθαρρύνει την ανάγκη σου για περισσότερη άνεση και σύνδεση. Απροσδόκητα συναισθήματα και επιθυμίες μπορεί να εμφανιστούν έντονα. Μπορεί να προκύψουν κάποια άλυτα ζητήματα και μπορείς να επωφεληθείς αν τους δώσεις προσοχή. Η επιθυμία να επεκτείνεις, να μάθεις και να βιώσεις τη ζωή από πρώτο χέρι έρχεται σε αντίθεση με τις φιλοδοξίες σου να διαχειριστείς τις καθημερινές σου υποθέσεις.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα είναι ισχυρή και σου υπενθυμίζει να ρυθμίσεις ή και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Είναι μια καλή στιγμή για να σημειώσεις πρόοδο, αλλά όχι για μια στιγμή για να προχωρήσεις. Αργά αλλά σταθερά σίγουρα κερδίζεις τον αγώνα. Είναι καλύτερο να κάνεις επεξεργασίες και βελτιώσεις αντί να πιέζεις τα πράγματα να προχωρήσουν μπροστά. Η Σελήνη περνά σήμερα στον τομέα του πνεύματος σου και ο ενθουσιασμός μπορεί να στηρίζεται σε μια σκέψη ή ένα συναίσθημα που σε εμπνέει, καθώς προχωρά η μέρα.

Αιγόκερως

Η μέρα και οι ενέργειες της σε προκαλούν να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή, ιδιαίτερα στους τομείς των οικονομικών, των επιχειρήσεων και της οικιακής ζωής. Μπορεί να μαντεύεις δεύτερη φορά την πρώτη σου εντύπωση ή τις προηγούμενες επιλογές σου. Οι περιστάσεις μπορεί να σου υπενθυμίσουν επίσης ότι είναι καλύτερο να επεξεργάζεσαι, να τελειοποιείς και να καλύπτεις όλες τις βάσεις, απ’ το να προωθείς πολύ πρόθυμα ή να αναλαμβάνεις νέα έργα.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον 6ο ηλιακό σου οίκο αναδεικνύοντας τις συνήθειες, τις καθημερινές υποθέσεις, την υγεία και τα καθήκοντα σου. Είναι μια εποχή του σεληνιακού μήνα που επιδιώκεις να βάλεις τα πράγματα σε τάξη. Ακόμα κι έτσι, οι πτυχές σήμερα τείνουν να αυξάνουν τις εντάσεις και μπορεί να προκύψουν απογοητεύσεις ή αγανακτισμένα συναισθήματα. Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι διχασμένη ανάμεσα στις ανάγκες κάποιου και τη δική σου επιθυμία για αυτάρκεια και ασφάλεια.

Ιχθύες

Με τις σημερινές ενέργειες ίσως είναι καλύτερο να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τις δυνάμεις σου, να παρατηρήσεις και να κάνεις στρατηγικές. Μπορεί να υπάρξει μια καθυστέρηση στην αντιμετώπιση ή ένα προφανές βήμα προς τα πίσω σε μια επιδίωξη και μπορεί να είναι ενδεδειγμένη η επεξεργασία ή η τελειοποίηση. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και νιώθεις συναισθηματικά ικανοποιημένη αφού έχεις αναλάβει τα καθήκοντα σου.
tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 Ένας μικρός φίλος του Μίλτου Τεντόγλου ζήτησε τούρτα με τον αγαπημένο του αθλητή

 

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 18/09/2023

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics