Breaking News
20 Σεπτεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός


Οι έντονες διαφορές απόψεων ή η αίσθηση ότι οι άλλοι αγνοούν τη γνώμη σου είναι πιθανά ζητήματα με τις τρέχουσες διελεύσεις, αλλά είναι κάτι προσωρινό. Ίσως αποφασίσεις να περιμένεις τα πράγματα ή να κατευθύνεις τις συζητήσεις και τις σκέψεις προς το θετικό. Δεν πρόκειται για την αποφυγή προβλημάτων αντίθετα, μπορείς να επιλέξεις να μη χάνεις χρόνο σε θέματα που δεν μπορείς πραγματικά να αλλάξεις αυτή τη στιγμή. Αν δεν είναι δυνατή η άμεση διαδρομή προς τις επιθυμίες σου σήμερα, ανάπτυξε στρατηγικές και απέφυγε να πιέζεις ή να παίρνεις μονοπάτια κυκλικού κόμβου. Η σημερινή Σελήνη σε βρίσκει μάλλον ευχάριστα σοβαρή.

Ταύρος

Με πολλούς τρόπους διαμορφώνεις τη ζωή σου αυτές τις μέρες, με τον ενεργητικό Άρη στον τομέα της ρουτίνας, της εργασίας και της υγείας σου. Σήμερα ωστόσο υπάρχει κάποιατάση να πιέζεις τα πράγματα και μπορεί να αντιμετωπίσεις μια σύγκρουση μεταξύ της θέλησης σου και της απόδοσης σου. Αυτό σε οδηγεί το εκτός ρυθμού και σου δημιουργεί αβεβαιότητα στο πως να εκφράζεσαι και να χρησιμοποιείς την επιπλέον ενέργεια σου. Επιδίωξε να αποφύγεις να πιέζεις τα πράγματα καθώς είναι καλύτερο να αφεθούν για να τρέξουν τη φυσική τους πορεία.


Δίδυμοι

Με μια προκλητική όψη Άρη – Δία ενεργή σήμερα, είναι καλύτερο να προσέχεις την υπέρβαση και τον ενθουσιασμό σου. Απέφυγε την υπερβολική πίεση ή το τζόγο στην προσωπική σου ζωή, καθώς κάτι που φαίνεται πολύ ελκυστικό μπορεί να αποδειχθεί άχρηστο αργότερα. Εναλλακτικά μια επιθυμία που εμφανίζεται ξαφνικά μπορεί να υποχωρήσει πολύ γρήγορα. Η ενοχή μπορεί να υπονομεύσει την αυτοπεποίθηση σου και μπορεί να είναι ένα υποκείμενο ζήτημα στις περίεργες συμπεριφορές των άλλων αυτή τη στιγμή, ακόμα και αν είναι μεταμφιεσμένη. Μερικές φορές οι άνθρωποι σου συμπεριφέρονται άσχημα επειδή είναι δυσαρεστημένοι με τον εαυτό τους.

Καρκίνος

Υπάρχει χαρούμενη, παιχνιδιάρικη ενέργεια μαζί σου σήμερα. Ωστόσο υπάρχει κάποια τάση να πιέζεις κάτι που είναι καλύτερο να το αφήσεις μόνο του ή το αντίθετο, να υποχωρήσεις όταν είναι ο σωστός χρόνος. Απέφυγε το να αγχώνεσαι για πράγματα που ειλικρινά δεν θα έχουν σημασία μακροπρόθεσμα. Προστάτεψε τα ενδιαφέροντα σου, αλλά αναγνώρισε το πότε πρέπει να τα παρατήσεις ή να φύγεις. Μπορεί να υπάρξει μια σύγκρουση μεταξύ της κοινωνικής και της οικιακής σου ζωής ή μια επιθυμία να διακλαδώσεις έναντι της ανάγκης να μείνεις στη θέση σου και να αναπληρώσεις τη ενέργεια σου.

Λέων

Ο πειρασμός να πιέσεις πολύ σκληρά ή να ξεπεράσεις την κορυφή για να πάρεις το δρόμο σου είναι δυνατός σήμερα, αλλά είναι απίθανο να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα λόγω των δύσκολων διελεύσεων. Ενώ μπορεί να αισθάνεσαι ενθουσιασμένη με το να μεταδώσεις το μήνυμα σου ή να φτάσεις εκεί που θέλεις να πας, είναι καλύτερο να προσέχεις την τάση να σκοντάφτεις στη διαδικασία. Υπάρχουν καλύτερες στιγμές για αυτοπροβολή ή για να κερδίσεις άλλους με τις ιδέες σου. Επιδίωξε να διατηρήσεις τα πράγματα μέτρια σε όλα τα μέτωπα, αλλά κυρίως στα εργασιακά.

Παρθένος

Με τη σημερινή μικρή πρόκληση Άρη – Δία, κάποιος μπορεί να υποσχεθεί περισσότερα απ’ όσα μπορεί να προσφέρει και μπορεί να είναι κάλλιστα με καλές προθέσεις. Το πρόβλημα είναι ότι είναι δύσκολο να κρίνουμε την ικανότητα μας να συνεχίσουμε. Κατ’ επέκταση είναι καλύτερο να προσέξεις τον υπερβολικό ενθουσιασμό που σε οδηγεί στο να κάνεις κακές επιλογές και να παρακολουθείς το πορτοφόλι σου, καθώς μπορεί να υπάρξει παρορμητισμός που στη συνέχεια να γίνει λίγο λυπηρός. Απέφυγε την ιδέα ότι πρέπει να πάρεις μια γρήγορη απόφαση όταν στην πραγματικότητα, ένα θέμα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ξεδιπλωθεί.

Ζυγός

Μια μικρή προκλητική όψη μεταξύ Άρη και Δία σήμερα, ορισμένοι τομείς της ζωής σου στερούνται προσωρινά τη σταθερότητα. Είναι καλύτερο να αποφύγεις βιαστικές κινήσεις, καθώς μπορεί να σκοντάψεις πάνω τους ή να παραπλανήσεις τον εαυτό σου. Είναι καλύτερο να κάνεις υπομονή, καθώς ο χρόνος είναι εκτός λειτουργίας αυτή τη στιγμή. Λάβε υπόψη το πιθανό κόστος των ενεργειών και των αποφάσεων σου, αλλά αν δεν μπορείς να καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα που σου φαίνεται σωστό, τότε άφησε το στην άκρη εάν μπορείς να επιστρέψεις στο ζήτημα αργότερα.

Σκορπιός

Με τη σημερινή διέλευση Άρη – Δία είναι καλύτερο να αναγνωρίζεις την τάση του να είσαι ανυπόμονη ή πολύ βιαστική. Θα μπορούσε να προκύψει κάτι από το παρελθόν που σε απογοητεύει ή θα μπορούσαν να υπάρξουν αλληλεπιδράσεις σήμερα που ξεκινούν με καλές προθέσεις και στη συνέχεια πηγαίνουν πολύ μακριά και καταλήγουν σε απογοήτευση. Οι μικρές καθυστερήσεις μπορεί να είναι απογοητευτικές, αλλά μπορεί να σου δώσουν χρόνο να σκεφτείς τα πράγματα φέρνοντας τελικά οφέλη. Ευτυχώς μπορείς να είσαι ιδιαίτερα παραγωγική όταν κάνεις βελτιώσεις και προσαρμογές σε αντίθεση με την έναρξη νέων έργων ή τη δημιουργία ολοκαίνουργιων ιδεών.

Τοξότης

Είναι καλύτερο να χαλιναγωγήσεις τα πράγματα εάν νιώθεις ότι πας πολύ μακριά σήμερα, καθώς ο Άρης και ο Δίας σχηματίζουν μια άβολη γωνία, παίζοντας με τους φυσικούς ρυθμούς και ένστικτα. Υπάρχει μια τάση οι άνθρωποι να υπόσχονται περισσότερα απ’ όσα μπορούν εύλογα να προσφέρουν ή να προσπαθούν να ξεπεράσουν τα όρια των άλλων. Μπορεί να βρεθείς σε διαφωνία με φίλους ή συνεργάτες σχετικά με το πως να προχωρήσεις προς τα εμπρός με τους στόχους σου ή μπορεί να υπάρξει σύγκρουση μεταξύ της φροντίδας της δουλειάς και των καθημερινών θεμάτων και της φροντίδας της κοινωνικής σου ζωής.

Αιγόκερως

Μπορεί να είσαι πρόθυμη, αλλά μπορεί να είσαι κα υπερβολική σήμερα, με μια μικρή προκλητική όψη μεταξύ Άρη και Δία. Ως εκ τούτου προσπάθησε να αποφύγεις το να αναλάβεις πάρα πολλή δουλειά ή πολλές ευθύνες τώρα αν είναι δυνατόν. Με αισιοδοξία μερικές φορές έρχονται μεγάλες υποσχέσεις ή νέες δεσμεύσεις που μπορεί αργότερα να φανούν επιβαρυντικές. Μπορεί επίσης να υπάρξει ένταση εάν αισθάνεσαι ότι ένα έργο δεν προχωρά γρήγορα. Υπάρχει δουλειά να κάνεις και προβλήματα να λύσεις, αλλά πάρε τα πράγματα χαλαρά και απέφυγε να επιβάλλεις οτιδήποτε, καθώς τα σφάλματα είναι πολύ πιθανά κάτω από τις σημερινές διελεύσεις.

Υδροχόος

Μπορεί να είσαι ενθουσιώδης σήμερα, αλλά μια διέλευση Άρη – Δία στο παιχνίδι υπάρχει κάποια τάση να υπερβαίνεις ή να παραβλέπεις ή να αγνοείς τα σχέδια ή τις ιδέες των άλλων. Αν και υπάρχει ένα συγχωρητικό θέμα στην ημέρα είναι καλύτερο να μην πιέζεις τα πράγματα. Αντίθετα άφησε τους άλλους να δηλώσουν την άποψη τους και άφησε τα γεγονότα να αποκαλυφθούν. Διαφορετικά μπορεί να αισθάνεσαι συγκλονισμένη με πάρα πολλές επιλογές. Η απόδειξη ενός σημείου μπορεί να μην αξίζει την ενέργεια ή την προσπάθεια σου αυτή τη στιγμή.

Ιχθύες

Με μια δύσκολη όψη ανάμεσα στον Άρη και το Δία στο παιχνίδι υπάρχει κάποια τάση να γίνεσαι υπερβολική. Η πίεση για μια απάντηση είναι πιθανό να σου γυρίσει μπούμερανκ. Ως εκ τούτου είναι καλύτερο να διατηρήσεις τις επικοινωνίες απλές. Οι σχέσεις είναι πιο επιτυχημένες με ευελιξία. Απέφυγε το να χάνεις χρόνο βλέποντας ανάμεσα σε δυο επιλογές. Ευτυχώς, καθώς η μέρα προχωρά αναλαμβάνεις ευθύνες και καθήκοντα. Είναι ωραίο να αντιμετωπίζεις προβληματικές περιοχές και να αφήνεις κάποια πράγματα πίσω σου. Ταυτόχρονα η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του ανώτερου μυαλού σου και είναι ευχάριστο να κοιτάς μπροστά.
tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το 1 ο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα ξεκινήσει τοΣάββατο 21 Οκτωβρίου στις 15:00 από ΕΑΚΗ

 

 

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 19/09/2023

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics