Breaking News
13 Οκτωβρίου 2023

Ερασιτέχνης ΟΦΗ: «Όλοι δίπλα στη γυναικεία ομάδα το Σάββατο στο ΒΑΚ»



Μια ώρα νωρίτερα η σέντρα για την Κ15 του ΟΦΗ
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον πρώτο αγώνα της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ (είχε αναβληθεί αυτό της πρεμιέρας με τον Βόλο), που υποδέχεται το Σάββατο στις 4 μ.μ. τις Νέες Ατρομήτου στο ΒΑΚ.

Με σχετική ανακοίνωση απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους, ενώ δίνονται οδηγίες για την προσέλευση και την παρουσία στο Αθλητικό Κέντρο.

Αναλυτικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και η Διοικούσα Επιτροπή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, ενημερώνουν τους φιλάθλους, που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ΟΦΗ-Νέες Ατρομήτου, το Σάββατο 14/10, 4 μ.μ. για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' Εθνικής γυναικών, ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος στους φιλάθλους, μέσα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Επίσης δεν επιτρέπεται η είσοδος αυτοκινήτων, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Οι φίλαθλοι που θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο, παρακαλούνται να εισέλθουν από την πόρτα της εισόδου, του κλειστού γυμναστηρίου και να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από το κυλικείο ή από την μικρή κερκίδα που έχει κατασκευαστεί εκεί.

Τα κορίτσια του ΟΦΗ, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, ζητούν την συμπαράσταση των φιλάθλων, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, το πρώτο τρίποντο!

Πάμε δυνατά, κορίτσια! Πάμε ΟΦΗ».
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα

 Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 12/10/2023

 

 

 

 

Νόρα Δράκου-Ένα πρόβλημα υγείας την απομακρυνε από το Παγκοσμίου Κυπέλλου κολύμβησης

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics