Breaking News
14 Οκτωβρίου 2023

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σχεδόν σε όλη τη χώρα σήμερα Σάββατο 14 Οκτωβρίου με λίγες νεφώσεις και πιθανότητα τοπικές βροχές στα νότια, ενώ στα πελάγη θα πνέουν άνεμοι έως 4-5 μποφόρ.

 

Σύμφωνα με το meteo.gr, αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές και παροδικές νεφώσεις. Τοπικές βροχές ή καταιγίδες είναι πιθανό να σημειωθούν στα Δωδεκάνησα, ενώ πιθανότητα για τοπικές βροχές υπάρχει σε ορεινά τμήματα της Πελοποννήσου.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 6 έως 25 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 5 έως 28, στην Ήπειρο από 8 έως 27, στη Θεσσαλία από 9 έως 27, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 26-27, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 25-26, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 11 έως 26-27, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 15 έως 24-25, στις Κυκλάδες από 18 έως 22, στα Δωδεκάνησα από 16 έως 24-25 και στην Κρήτη από 8 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια του νομού η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με παροδικές νεφώσεις κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου
newsbeast.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα

Η Δέσποινα Γεωργιάδου κρέμασε το χρυσό μετάλλιο στο λαιμό της στο τουρνουά ξιφασκίας satellite

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics