Breaking News
23 Νοεμβρίου 2023

Μια οικογένεια Άγγλων πέρασε τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Γερμανία και κατά τη διάρκεια ενός περιπάτου πρόσεξαν ένα ωραίο σπιτάκι, που ήταν προς ενοικίαση

και τους φάνηκε κατάλληλο, για να
περάσουν εκεί τις επόμενες διακοπές τους. Ρώτησαν, λοιπόν και έμαθαν, ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ήταν ένας διαμαρτυρόμενος πάστωρ, με τον οποίο αφού τους έδειξε το σπίτι, έκλεισαν συμφωνία για τον επόμενο χρόνο. Αφού, όμως γύρισαν στην πατρίδα τους, η κυρία θυμήθηκε, ότι δεν είχε δει το W.C. Έγραψε λοιπόν το ακόλουθο γράμμα:
"Αιδεσιμότατε πάστωρ, είμαι η κυρία Brown, το κλείσαμε προ ημερών το σπιτάκι στην εξοχή για τις διακοπές. Αλλά δυστυχώς, δεν πρόσεξα καθόλου το W.C. Θα ήθελα, λοιπόν, να με ενημερώσετε σχετικά".
Μόλις ο πάστωρ έλαβε το γράμμα, δεν κατάλαβε την αγγλική συντόμευση W.C., και νομίζοντας ότι επρόκειτο για ένα εκκλησάκι των αγγλικανών που ονομαζόνταν "Wables Chappel", έστειλε στην κυρία την παρακάτω απάντηση:
"Αγαπητή κυρία Brown, εξετίμησα πολύ την ερώτησή σας και σας πληροφορώ ότι το μέρος που σας ενδιαφέρει, βρίσκεται σε απόσταση 12 χλμ. από το σπίτι, πράγμα που κάνει την επίσκεψή του αρκετά δύσκολη, ιδίως γι' αυτούς που συνηθίζουν να πηγαίνουν συχνά. Όποιος συνηθίζει να παραμένει αρκετά στις διάφορες τελετές, καλό είναι να παίρνει μαζί του και το φαγητό του, ώστε να παραμένει όλη την ημέρα. Στην τοποθεσία μπορεί να πάει κανείς με ποδήλατο ή αν έχει την υπομονή και με τα πόδια. Αν πάλι είναι βιαστικός, με αυτοκίνητο. Κατά την γνώμη μου, είναι καλύτερα να πηγαίνετε εγκαίρως, για να νη διαταράσετε την ησυχία των άλλων, που είναι ήδη μέσα. Στην αίθουσα έχει θέσεις για 90 καθιστούς και 100 όρθιους.

Υπάρχει επίσης και κλιματισμός, για να αποφεύγονται οι δυσάρεστες οσμές και να καθαρίζεται ο αέρας. Να φτάνετε εγκαίρως, για να βρίσκετε μέρος να καθίσετε. Τα παιδιά κάθονται μαζί με τους γονείς και όλοι μαζί τραγουδούν. Στην είσοδο σας παραδίδετε ένα χαρτί στο κάθε άτομο, αν όμως, έχει πολύ κόσμο και τα χαρτιά δεν φτάσουν, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε του διπλανού σας. Στην έξοδο τα χαρτιά επιστέφονται, για να χρησιμοποιηθούν και την επόμενη φορά. Κάτι που είναι σημαντικό, είναι ότι υπάρχουν και μεγάφωνα, ώστε οι ήχοι να ακούγονται και από αυτούς, που κάθονται απ' έξω. Αυτά που συλλέγονται, μοιράζονται στους φτωχούς της περιοχής. Συχνά υπάρχουν και φωτογράφοι, οι οποίοι απαθανατίζουν τις διάφορες φάσεις, για να μπορούν όλοι να θυμούνται τα πρόσωπά τους σε στιγμές τόσο ανθρώπινες. Εις το επανιδείν με το σύζυγο και τα παιδιά σας".

 

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής στην Α1 πόλο γυναικών

 

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 22/11/2023

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics