Breaking News
30 Νοεμβρίου 2023

Εγκρίθηκε η ολιγόλεπτη αποβολή παικτών από τον διαιτητή σύμφωνα με την «Equipe»



Σύμφωνα με όσα αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «L' Equipe» δόθηκε έγκριση ώστε πειραματικά να εφαρμόζεται από τους διαιτητές η ολιγόλεπτη αποβολή παικτών.

Φαίνεται πως η IFAB, το όργανο που είναι αρμόδιο για τον καταρτισμό των κανονισμών στο ποδόσφαιρο, συναίνεσε ώστε να αρχίσει να εφαρμόζεται η προσωρινή αποβολή στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, σε όσες Ομοσπονδίες το επιλέξουν.

Αυτό σημαίνει ότι οι διαιτητές θα μπορούν να αποβάλουν για δέκα λεπτά έναν παίκτη. Μάλιστα, η IFAB έδωσε και συγκεκριμένες περιπτώσεις στις οποίες θα μπορεί ένας διαιτητής να κάνει χρήση της επιλογής αυτής της τιμωρίας.

Θα μπορεί, δηλαδή, να συμβαίνει σε περιπτώσεις διαμαρτυρίας από τους ποδοσφαιριστές (με εξαίρεση τους αρχηγούς των ομάδων), αλλά και σε φάουλ τακτικής, για παράδειγμα όταν ένας αμυνόμενος παίκτης προσπαθεί να σταματήσει μια αντεπίθεση.

Το μέτρο έρχεται σε μια προσπάθεια για τη βελτίωση της συμπεριφοράς των παικτών και των προπονητών και την αύξηση σεβασμού προς τους διαιτητές.

neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 30/11/2023

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 30/11/2023

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics