Breaking News
19 Δεκεμβρίου 2023

Καλλισθενική γυμναστική: Στην κορυφή του κόσμου ο Ηρακλειώτης Γιώργος Δραμητινός 



Τεράστια επιτυχία για τον Γιώργο Δραμητινό. Ο Ηρακλειώτης πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλισθενικής γυμναστικής μετά απο καταπληκτικές εμφανίσεις.

''Είμαι υπερήφανος να ανακοινώσω ότι είμαι επίσημα παγκόσμιος πρωταθλητής.Είσαι πάντα εσύ εναντίον σου. Ευχαριστώ τους χορηγούς μου!'' έγραψε στην ανάρτηση του ο Κρητικός παγκόσμιος πρωταθλητής, για τη μεγαλύτερη διάκριση στα 12 χρόνια που ασχολείται με την καλλισθενική γυμναστική.

Κάντε μία κλήση αγάπης στο 19820 και βοηθήστε τα παιδιά σε ανάγκη

Έτσι για χάρη του ακούστηκκε ο Εθνικός ύμνος στη Μόντσα της Ιταλίας, που φιλοξένησε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλισθενικής γυμναστικής


Τι είναι η καλλισθενική γυμναστική

 Καλλισθενική ονομάζεται η γυμναστική στην οποία το μόνο "όργανο" είναι το ίδιο το σωματικό βάρος ως αντίσταση. Είναι άσκηση που στοχεύει στην ενδυνάμωση και στη σωστή στάση του σώματος. Μερικές από τις βασικές ασκήσεις είναι οι έλξεις, οι κάμψεις και οι βυθίσεις. Τα μόνα όργανα που χρησιμοποιούνται είναι το μονόζυγο, το δίζυγο και το έδαφος.


Η μέθοδος, είναι γνωστή από την αρχαιότητα και όπως προδίδει και το όνομα της χαρίζει «σθένος» (σωματική και ψυχική δύναμη) και «κάλλος» (ομορφιά). Οι αρχαίοι Έλληνες πολεμιστές και αθλητές χρησιμοποιούσαν αυτή τη μέθοδο εκγύμνασης, που τελευταία κάνει θραύση, προκειμένου να επιτύχουν το σωματικό αλλά και πνευματικό κάλλος και σθένος.
Εkriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Εξαιρετικές εμφανίσεις έκαναν οι αθλητές-τριες του Α.Γ.Σ Taekwondo “ΤΑΛΩΣ” Ηρακλείου,

 

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics