Breaking News
21 Δεκεμβρίου 2023

Νέα νίκη με ανατροπή για τις γυναίκες του ΟΦΗ



Μία ακόμη εκτός έδρας νίκη για τον ΟΦΗ, που τον ανέβασε στην 2η θέση της βαθμολογίας

Εκτός έδρας αποστολή κόντρα στον Βόλο είχε το πρόγραμμα για την γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ, η οποία επικράτησε με σκορ 2-3 με ανατροπή και ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας και στο -3 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι ήταν εξ’ αναβολής της 1ης αγωνιστικής με τις γηπεδούχες να μπαίνουν μπροστά στο σκορ μόλις στο 11′ με την Κέκου αλλά τον ΟΦΗ να απαντάει στην αμέσως επόμενη φάση με την Μουστάκ.

Στο 25′ οι φιλοξενούμενους έφτασαν στην ολική ανατροπή μετην Καλαμπέροβα να εκτελεί εύστοχα για το 1-2, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ μπήκε με την ίδια φόρα και έκανε τρία τα τέρματα του και πάλι με την Μουστάκ με κεφαλιά στο 49′ με τον Βόλο το μόνο που κατάφερε να είναι η μείωση του σκορ στις καθυστερήσεις του ματς με αυτογκόλ της Κουκουλάκη για το τελικό 2-3, που οδήγησε τον ΟΦΗ στην 2η θέση της βαθμολογίας στο τελευταίο παιχνίδι πριν την διακοπή των γιορτών!

Συνθέσεις:

Βόλος 2004: Θεοχάρη, Νικοπούλου, Βέτσικα, Νένε, Κοκμοτού, Κατσιγιάννη, Τσούκα, Γκέκα, Κέκου, Νάνου Ε. (46’ Νάνου Φ.), Παπαδοπούλου

ΟΦΗ: Γκούρτνερ (87′ Στανίνου), Παπακωνσταντή, Σηφάκη (60′ Γουνάκη), Πέιου, Μουστάκ, Κυδωνάκη, Αεράκη (80′ Ξυλούρη), Ραπάνη (85′ Κατιρτσίδου), Καλαμπέροβα, Ζέρβα, Κουκουλάκη

neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 21/12

 

 

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 21/12/2023

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics