Breaking News
03 Ιανουαρίου 2024

Καλή χρονιά! Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

 

Δεν είναι πάντα εύκολο να είσαι σίγουρη για το τι θέλεις νωρίς σήμερα, ή μπορεί να προσηλωθείς σε κάτι που θέλεις πολύ, αλλά μετά να ανακαλύψεις ότι στην πραγματικότητα δεν είναι η απάντηση στο πρόβλημα σου. Σε γενικές γραμμές μοιράζεσαι την αγάπη σου πιο ελεύθερα αυτές τις μέρες και ανυπομονείς. Σήμερα μπορεί να υπάρξει κάποια απογοήτευση σε διαφορές στις αξίες. Μπορεί να εκπέμπειςμια ασυνήθιστη ενέργεια ή να παίζεις με χρήματα ή πράγματα που πιστεύεις ότι θα σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα. Η ανησυχία είναι πιθανή μέχρι να αναπροσαρμοστείς.

Ταύρος.

Καλή ενέργεια είναι μαζί σου γενικά για να μοιράζεσαι τον εαυτό σου ή να απολαμβάνεις δραστηριότητες. Ωστόσο νωρίς σήμερα μπορεί να υπάρχει κάποιος δισταγμός στο να δώσεις τον εαυτό σου, καθώς είσαι ευαίσθητη σε οτιδήποτε νιώθεις ότι θίγει την ελευθερία σου. Ή η σύγχυση σχετικά με τα όρια σε μια σχέση μπορεί να είναι εμφανής. Οι στοργές μπορεί να είναι έντονες το ένα λεπτό και μπορεί να χαλαρώσουν το επόμενο. Το αν θα ακολουθήσεις αυτό που θέλεις ή θα περίμενες να δεις αν σου έρχεται φυσικά μπορεί σήμερα να είναι ένα δίλλημα.

Δίδυμοι

Μπορεί να υπάρχουν ανταγωνιστικά συναισθήματα σχετικά με την ανάγκη για ιδιωτικότητα και συντροφικότητα νωρίς σήμερα. Δεν είναι απλό να βλέπεις τα πράγματα γι’ αυτό που είναι ή για την αξία τους προσωρινά. Στόχος να γίνει διάκριση μεταξύ συναισθημάτων που προέρχονται από ένα μέρος ανασφάλειας και εκείνων που προέρχονται από την καρδιά. Κάτι μπορεί να οδηγεί σε αδιέξοδο, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να διευκρινίσεις εναλλακτικές λύσεις. Ωστόσο πρόσεξε να μην πηδήξεις σε κάτι λόγω των τρεχουσών απογοητεύσεων που μπορεί μια μέρα να μετανιώσεις.

Καρκίνος

Νωρίς σήμερα το να μένεις σε ρουτίνες, σχέδια ή αποφάσεις δεν είναι εύκολο. Η αόριστη ανησυχία μπορεί να επικρατήσει και η προσοχή σου μπορεί να διχαστεί. Μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να ευχαριστήσεις ένα φίλο αυτή τη στιγμή, αλλά δεν μπορείς να είσαι το παν για όλους. Με την Αφροδίτη και το Δία σε αντίθεση μπορεί να υπάρχουν ανταγωνιστικές ενέργειες που φέρνουν αντιπαραθέσεις στην κοινωνική σου ζωή ή τον ελεύθερο χρόνο σου με δουλειές και καθήκοντα. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της οικογένειας και η παρόρμηση να νιώσεις άνετα είναι μαζί σου.

Λέων

Νωρίς σήμερα μπορεί να υπάρξουν ανάμεικτα μηνύματα για αποκρυπτογράφηση και μπορεί επίσης να αντιμετωπίζεις προβλήματα στη διαχείριση της ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Είναι λογικό να επιβραδύνεις και να σταματήσεις τη λήψη αποφάσεων μέχρι να είσαι πιο ξεκάθαρη για τους άλλους και τις ανάγκες σου. Οι άνθρωποι στη ζωή σου μπορεί να είναι απογοητευμένοι με τη διαιρεμένη προσοχή σου και να είναι δύσκολο προσωρινά να τους καταλάβεις. Ευτυχώς η μέρα προχωρά με περισσότερη σαφήνεια.

Παρθένος

Μια μικρή προκλητική όψη μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία νωρίς σήμερα, μπορεί να παίξει με τις προσδοκίες μας. Με τη σειρά του μπορεί να οδηγήσει σε κάποιο off – timing. Μπορεί να κρατάς τους άλλους σε απόσταση αναπνοής ή οι προσπάθειες να πλησιάσεις κάποιον να καταλήξουν να σε αποτρέψουν ή να προκαλέσουν αισθήματα ανησυχίας. Υπάρχουν καλύτερες στιγμές για οικειότητα, καθώς οι άνθρωποι γύρω σου είναι γενικά δύσκολο να ευχαριστηθούν σήμερα, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σου. Επιδίωξε να παίρνεις τα πράγματα αργά, αλλά καθώς τακτοποιείς αυτό που πραγματικά θέλεις και δώσε στους άλλους χώρο να κάνουν το ίδιο για καλύτερα αποτελέσματα.

Ζυγός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου. Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει μια ευχάριστη ορμή ενέργειας στη ζωή σου και την επιθυμία να ξεκινήσεις εκ νέου, ή να απολαύσεις μια νέα εμπειρία. Τα συναισθήματα είναι πιο διάφανα απ’ ότι ήταν τις τελευταίες μέρες. Αν και οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες είναι γενικά σε καλή κατάσταση αυτές τις μέρες, μπορεί να υπάρχουν κάποια προβλήματα να μεταδώσεις τα μηνύματα σου νωρίς σήμερα, αλλά είναι προσωρινό. Ίσως είναι καλύτερο να προσέξεις περισσότερο για να ξεκαθαρίσεις τις ανάγκες σου. Αν και ο χειρισμός των ημιτελών εργασιών μπορεί να μη φαίνεται λαμπερός αυτή τη στιγμή, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων ενοχής ή άγχους.

Σκορπιός

Η επιθυμία να συγκεντρώσεις νέα υπάρχοντα ή να ομορφύνεις τα υπάρχοντα, μπορεί να είναι έντονη αυτές τις μέρες, με έμφαση στον ηλιακό 2ο οίκο σου. Ωστόσο οι ιδιοτροπίες μπορεί να επικρατήσουν νωρίς σήμερα. Εάν αισθάνεσαι αναστατωμένη, καλό είναι να έρθεις σε επαφή με αυτό που πραγματικά σε ενοχλεί ή σε απογοητεύει. Μια διαφορά στις αξίες με κάποιον μπορεί να είναι ένα ζήτημα για παράδειγμα και μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες σε σχέση με τους άλλους γενικά, σε μεγάλο βαθμό λόγο υπερβολής ή ευαισθησίας. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 12ο οίκο σου, σηματοδοτώντας την ανάγκη να τραβήξεις τον εαυτό σου από υπερβολικά ανταγωνιστικές ή απαιτητικές καταστάσεις, ώστε να μπορείς να παρακολουθείς καλύτερα τον εσωτερικό κόσμο σου.

Τοξότης

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου αυτές τις μέρες, οι επιθυμίες σου είναι άμεσες και ισχυρές. Νωρίς σήμερα αυτοί οι πόθοι μπορεί να μην αντικατοπτρίζουν αυτό που υπάρχει στην καρδιά σου, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει μια μικρή προκλητική όψη με το Δία. Στην πραγματικότητα σε κάποιο επίπεδο οι επιθυμίες σου θα μπορούσαν να σε παρασύρουν αν αποφεύγεις πράγματα ή δεν είσαι έτοιμη να δεις αυτό που έχεις στην καρδιά σου. Το να δώσεις στον εαυτό σου λίγο χώρο για εξερεύνηση και ανακάλυψη είναι λογικό. Η Σελήνη περνά τη μέρα στις ελπίδες, επιθυμίες, τα ιδανικά και τον τομέα της φιλίας σου.

Αιγόκερως

Νωρίς σήμερα οι ενέργειες είναι κάπως δύσκολες για τις σχέσεις. Θα μπορούσες να βρεθείς σε διασταυρωμένους σκοπούς με κάποιον χωρίς προφανή λύση ή συμβιβασμό. Μέρος αυτού θα μπορούσε να είναι ότι εξακολουθείς να αποφασίζεις αν θέλεις να επιδιώξεις κάτι ή να αφήσεις τους ανθρώπους να έρθουν κοντά σου. Μπορεί να μπερδευτείς από εναλλακτικές λύσεις προσωρινά. Η προσπάθεια για ειρήνη με το παρελθόν είναι πιο χρήσιμη αυτές τις μέρες, αλλά είναι δύσκολο να δούμε προς το παρόν τα πράγματα καθαρά.

Υδροχόος

Η επιθυμία σου για ποικιλία είναι έντονη αυτές τις μέρες με έμφαση στον ηλιακό 11ο οίκο σου. Νωρίς σήμερα ωστόσο, ένα μεγάλο μέρος σου θέλει να κρυφτεί ή να κρατήσεις τις παρατηρήσεις για τον εαυτό σου. Στη ρίζα αυτού είναι η Αφροδίτη και ο Δίας σε αντίθεση μεταξύ τους. Οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι λίγο μακριά ή ο χρόνος είναι λάθος τώρα. Κάποιες αμφιβολίες ή ανησυχίες μπορεί να σε εμποδίσουν να αλληλεπιδράσεις φυσικά με φίλους. Αυτή η διέλευση είναι ελάχιστα προκλητική, αλλά μπορεί προσωρινά να νιώσεις διχασμένη, αβέβαιη για τα συναισθήματα κάποιου ή σε κενό.

Ιχθύες

Νωρίς σήμερα μέρος σου θέλει να δηλώσει την υπόθεση σου και ένα άλλο μέρος σου να θέλει να αφήσει τα πράγματα να πάνε. Με μια δευτερεύουσα προκλητική πτυχή Αφροδίτης – Δία, μια καριέρα, το δημόσιο, η κατεύθυνση της ζωής σου ή η φήμη μπορεί να σε ρίξει λίγο εκτός κέντρου προσωρινά. Οι υποσχέσεις που δόθηκαν τώρα μπορεί να μην πραγματοποιηθούν. Μπορεί να προσελκύσεις ανθρώπους που σε θεωρούν δεδομένη και ίσως χρειαστεί να θέσεις ως αποτέλεσμα όρια. Εάν αισθάνεσαι ελαφρώς εκτός ισορροπίας, το καλύτερο στοίχημα σου είναι να επιβραδύνεις και να αποφύγεις να ενεργείς βάσει παρορμήσεων.
tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο ΑΟ Θήρας ανακοίνωσε την απόκτηση της Έλενας Χαντζή

 

 

 

 

 

Σήμερα 03 Ιανουαρίου γιορτάζου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics